Cordones Nox Smartstrap Luxury Negro
  • Cordones Nox Smartstrap Luxury Negro

Nox Smartstrap luxury Veters Zwart

€ 8,22
Nox
Padel veters Nox Smartstrap Luxury Black | Ontdek de nieuwe collectie Nox 2022-accessoires waar u het koord voor uw luxury padel racket in het zwart kunt vinden en uw padel racket kunt beschermen tegen vallen

Snoer voor Nox Smartstrap Luxury Black schep

Bescherm je padel racket tegen onvoorziene gebeurtenissen of valpartijen die zich tijdens de wedstrijd kunnen voordoen. Ontdek de zwarte Luxury padel veters uit de nieuwe Nox 2022 collectie, een accessoire waarmee je voorkomt dat het racket tijdens het spelen uit je handen glijdt.

Ze passen zich aan elk model aan en het is heel gemakkelijk aan te brengen, dus je kunt het snel vervangen en er zijn ook veel ontwerpen om uit te kiezen, het duurt niet lang. Bovendien voegen ze geen gewicht toe aan je padel racket en zijn ze gemaakt van zachte materialen die helpen geen irritaties te veroorzaken door schuren op de huid.

Nox luxury Zwart Koord, kenmerken

  • Zwart-wit ontwerp van het Nox Luxury-snoer
  • Het past zich aan elk padel racket aan.
  • Ze worden verkocht in verpakkingen van één stuk en zijn heel gemakkelijk aan en uit te trekken.
  • Technische en kwaliteitsstoffen die geen gewicht toevoegen.
  • Voorkomt mogelijk wegglijden van de handen
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Nox 2022 accessoirecollectie.

Voor wie is het? Aan al die mensen die zich veiliger voelen door hun padel racket te beschermen tegen mogelijke vallen of stoten. Het heeft ook een zeer goede kwaliteit, dus het is bestand tegen gebruik en zweet.

Waarom zal je het leuk vinden? Want naast het beschermen van je racket kun je een zwart design dragen met de merknaam in het wit, twee basiskleuren die je bij vrijwel elk racket kunt dragen.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van padel met Nox Sport en haar brede assortiment padelpadel rackets, sportkleding, racketas en andere accessoires van de beste kwaliteit die je kunt krijgen tegen een betaalbare prijs.

Nog één seizoen en professionele spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Atomic-tweeling werken samen met het bedrijf en vertegenwoordigen het op alle banen. Word lid van Team Nox en geniet van de beste sensaties.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten