sleutelhanger Nox AT10 Genius
  • sleutelhanger Nox AT10 Genius

sleutelhanger Nox AT10 Genius

PVP: € 6,00
€ 5,45
-10% Nox
Nox AT10 Genius racketsleutelhanger | Draag je huis- of autosleutels in de nieuwe AT1O Genis-sleutelhanger van het merk Nox in zwart, een perfecte aanvulling voor alle padelliefhebbers

Nox AT10 Genius padel racket design

Je hebt al de nieuwe collecties accessoires van je favoriete merken beschikbaar die je kunt vinden in onze online padelwinkel. Binnenin vind je de nieuwe AT10 Genius 2023-sleutelhanger die het nieuwe model van het racket van dit seizoen imiteert.Het wordt je favoriet!

Dit accessoire is ideaal om op je auto- of huissleutels te plaatsen, het is ook erg comfortabel omdat het niet te groot is. Voor de fabricage zijn hoogwaardige en resistente materialen gebruikt, zodat je het lang kunt dragen.

Nox padel racketvormige sleutelhanger, kenmerken

  • De Nox sleutelhanger imiteert het AT10 Genius schepmodel.
  • Rubber materiaal voor grote weerstand.
  • Je kunt het op de huissleutels of op je Padeltas plaatsen.
  • Het is heel gemakkelijk aan en uit te trekken.
  • Het is de perfecte maat om niet te veel in te nemen
  • Nieuwe collectie accessoires voor padel Nox 2023.

Voor wie is het? Deze aanvulling is perfect voor al die mensen die van padel houden en die een sleutelhanger nodig hebben om hun huis- of autosleutels aan te hangen die ook comfortabel te vervoeren is.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat dit accessoire is ontworpen met materialen die het zeer slijtvast maken. Het is ook ontworpen in zwart met groene details in combinatie met de AT10 Genius-padel racket van het merk, je zult er ongetwijfeld dol op zijn.

Lees meer over het merk STAR VIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van hun nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of de Alayeto-zussen.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten