Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Vie Raptor Junior 2.0 2023
  • Star Vie Raptor Junior 2.0 2023

Star Vie Raptor Junior 2.0 2023

PVP: € 70,00
€ 63,95
-9% Nox
Star Vie Raptor Junior 2.0 kinderracket | Uitstekende prestaties bij aanval en verdediging met de nieuwe Star Vie Raptor Junior 2.0, een model voor kinderen met een lichter gewicht en een dunnere grip
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Star Vie Raptor Junior 2.0

Laat de kleintjes genieten van de beste sensaties op het veld met het nieuwe padelracket Raptor Junior 2.0, beschikbaar in de productcatalogus van Star Fri 2023. Het is een replica van het model voor volwassenen, met een rond formaat en medium balans voor een perfecte balans tussen kracht en controle.

Omdat het een kinderpadel racket is, heeft het de dunste handgreep en het lagere gewicht, waardoor het zeer handelbaar is. Voor de constructie is naast zacht eva-rubber ook glasvezel gebruikt, een combinatie die zorgt voor een zachtere aanraking en trillingen tot een minimum beperkt.

Star Vrij Raptor Junior 2.0, kenmerken

  • Aanpassing van het volwassen model met lichtgewicht en dunne manchet van de Star Vie Raptor Junior 2.0.
  • Het heeft een rond formaat dat zijn sweet spot verder uitbreidt.
  • Gerichte balans om een goede stoot te krijgen.
  • Snelle aanpassing dankzij het gebruik van glasvezel in de vlakken.
  • Zeer zacht aanvoelend dankzij het zachte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Uitstekende balopbrengst.
  • Opgenomen in de Star Fri 2023-serie rackets voor kinderen.

Voor wie is het? Gericht op kleine kampioenen, kinderen tussen 7 en 12 jaar die beginnen met spelen of al een gemiddeld niveau hebben en die een veelzijdig racket nodig hebben dat is aangepast aan hun behoeften om te blijven verbeteren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het zich aanpast aan de behoeften van de allerkleinsten, met een lager gewicht en kleinere afmetingen voor een betere hanteerbaarheid. Het komt ook terug met een heel cool ontwerp in rood en geel naast het witte frame.

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van hun nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 310-330 gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel
Onze beste producten