Nox Smartstrap luxury 23 blauwe veters
  • Nox Smartstrap luxury 23 blauwe veters

Nox Smartstrap luxury 23 blauwe veters

PVP: € 9,95
€ 8,95
-11% Nox
Nox Smartstrap luxury 23 azul | Voorkom dat uw racket beschadigd raakt als deze uit uw hand glijdt met het blauwe Smartstrap Luxury 23 koord van het merk Nox, waardoor u het racket aan uw pols blijft zitten.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Nox Smartstrap luxury 23 blauwe padelveters

Ruil je oude sleutelkoord in voor een nieuw exemplaar uit de accessoirecollectie van het merk Nox 2023. Ontdek de nieuwe Smartstrap Luxury 23-modellen in het blauw, een essentieel accessoire om te voorkomen dat je racket wegglijdt tijdens krachtige slagen of door zweet.

Aan de andere kant is het gemaakt van hoogwaardige materialen die zweet absorberen en zelfs bij intensief gebruik in goede staat blijven. De curve kan zich aanpassen aan uw pols door hem te verschuiven om hem op een persoonlijke manier aan te passen en de plaatsing is gemakkelijk en snel.

Nox Luxury 23 blauw koord, kenmerken

  • Met de Nox Smartstrap kunt u uw oude snoer vervangen zonder de onderste stekker te verwijderen.
  • Zachte en absorberende textuur om te voorkomen dat zweet je hand bereikt.
  • Blauw ontwerp met wit geborduurd logo.
  • Verstelbaar zodat je hem kunt aanpassen aan jouw pols.
  • Voorkomt dat u de schep laat vallen en een klap krijgt.
  • Nieuwe accessoires om padel Nox 2023 te spelen.

Aan wie is het gericht? Het is een geweldige optie voor elke speler die zijn racket wil beschermen door te voorkomen dat het losraakt uit de hand, bijvoorbeeld door een harde klap of door zweet op warme dagen.

Waarom zul je het leuk vinden? Omdat hij is ontworpen met duurzame materialen en een blauw design heeft met een wit logo. Bovendien kunt u dankzij de absorberende stof voorkomen dat tijdens intensieve wedstrijden zweet uw hand bereikt, waardoor u de grip op het racket verliest.

Ontdek meer over het merk NOX

Geniet van padel bij Nox Sport en het ruime assortiment padel rackets, sportkleding, padel racketassen en andere accessoires van de beste kwaliteit die je kunt krijgen tegen een betaalbare prijs.

Opnieuw werken professionele spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia en de tweeling Atómicas samen met het bedrijf en vertegenwoordigen het op alle banen. Sluit je aan bij Team Nox en geniet van de beste sensaties.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten