Nox Smartstrap luxury 23 witte veters
  • Nox Smartstrap luxury 23 witte veters

Nox Smartstrap luxury 23 witte veters

PVP: € 9,95
€ 8,95
-11% Nox
Nox Smartstrap luxury 23 blanco | Koop de nieuwe veter voor je Smartstrap Luxury 23-racket van het merk Nox met het witte en rode logo, een geweldige keuze vanwege de zachte en absorberende stof.

Nox Smartstrap luxury 23 witte padelveters

Haal de nieuwe accessoires uit de Nox 2023-collectie die nu verkrijgbaar zijn in onze online padelwinkel. Ontdek de Smartstrap Luxury 23 racketanyard in het wit, een zeer praktisch accessoire waarmee u voorkomt dat uw racket geraakt wordt als deze losraakt uit uw hand.

Het witte ontwerp omvat het in rood geborduurde Nox-merklogo, het koord is zo ontworpen dat je het aan de ene kant gemakkelijk aan je racket kunt bevestigen en aan de andere kant om je pols kunt houden. De absorberende en zachte stof zorgt ervoor dat het zweet van je arm je hand niet bereikt en voorkomt schuren.

Nox Luxury 23 wit koord, kenmerken

  • De Nox Smartstrap Luxury 23 ontworpen in het wit.
  • Zachte en absorberende stof om zweet onder controle te houden.
  • Resistente materialen voor grote duurzaamheid.
  • Eenvoudige en snelle plaatsing op uw padel racket zonder de dop te verwijderen.
  • Verkrijgbaar in andere kleuren waaruit u kunt kiezen.
  • Nieuwe accessoires om padel Nox 2023 te spelen.

Aan wie is het gericht? Het is een zeer goede optie voor spelers die versleten veters hebben en deze willen vervangen om te voorkomen dat ze breken en loskomen, ook als ze zweet hebben opgehoopt en schuren veroorzaken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je je schep stevig om je pols hebt zitten en als hij losraakt uit je hand, voorkom je dat hij op de grond valt en klappen krijgt. Ook omdat hij gemaakt is van zachte stof voor maximaal comfort en bovendien absorberend is zodat het zweet niet in je hand valt.

Ontdek meer over het merk NOX

Geniet van padel bij Nox Sport en het ruime assortiment padel rackets, sportkleding, padel racketassen en andere accessoires van de beste kwaliteit die je kunt krijgen tegen een betaalbare prijs.

Opnieuw werken professionele spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia en de tweeling Atómicas samen met het bedrijf en vertegenwoordigen het op alle banen. Sluit je aan bij Team Nox en geniet van de beste sensaties.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten