beschermend Royal Padel Blauw Geel Logo
  • beschermend Royal Padel Blauw Geel Logo

beschermend Royal Padel Blauw Geel Logo

PVP: € 5,95
€ 4,95
-17% Royal Padel
Padelbeschermer Royal Padel Blauw Geel Logo | Origineel ontwerp van deze Royal Padelbeschermer in blauw en geel, ideaal om je racket te beschermen tegen toevallige stoten of schokken en zo de levensduur te verlengen

padelbeschermer Royal Padel Blauw Geel Logo

Houd je racket in goede conditie met de blauwe RP padelbeschermer met geel logo uit de Royal Padel catalogus 2021. Het is een accessoire dat bescherming biedt tegen toevallige stoten of schokken en zo de kans op breuk verkleint

Het past zich aan elk frame aan en is zeer eenvoudig te installeren omdat het een high-fix lijm bevat. Bovendien heeft het een ruwe afwerking die de bescherming verhoogt en dankzij de hoogwaardige materialen gaat het langer mee in goede staat.

RP-beschermer blauw geel logo, kenmerken

  • Blauw design met gele logo's van de Royal Padel 2021 beschermer.
  • Makkelijk te plaatsen dankzij de lijm.
  • Standaard maat voor elk frame.
  • Individuele pakketten, slechts 1 eenheid.
  • Zeer licht, dus het verandert de balans van het racket niet.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Royal Padel 2021 accessoirecollectie.

Voor wie is het? Ideaal voor alle spelers, of het nu jongens of meisjes zijn die hun racket willen beschermen tegen toevallige schokken, aangezien de adidas-beschermer een van de meest resistente is en de levensduur van het racket verlengt.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de hoogwaardige lijm zorgt het voor een sterke en duurzame fixatie. Het past zich ook aan elk padel racket aan en je kunt kiezen tussen dit ontwerp in blauw of geel of meer verschillende kleuren.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de meest ervaren merken in de sector. Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten