Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel RP Zweep Extrem 2022
  • Royal Padel RP Zweep Extrem 2022
  • Royal Padel RP Whip Extrem 2022

Royal Padel RP Zweep Extrem 2022

PVP: € 320,00
€ 204,95
-36% Royal Padel
padel racket Royal Padel RP Whip Extrem 2022 | Een van de nieuwigheden in Royal Padel-rackets, een klassieker die het merk opnieuw uitvindt met een ruw oppervlak en nieuwe functies waardoor je op je best kunt presteren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Royal Padel RP Zweep Extrem Naranja

Als je van klassiekers houdt, hebben we een aanpassing die Royal Padel 2022 heeft gemaakt van zijn meest succesvolle model: het nieuwe RP Whip Extrem padel racket in zwart en fluorescerend oranje. Het handhaaft het gecentreerde balanstraanformaat van de RP790 Whip, dus je krijgt je beste schoten op aanval en verdediging.

Als nieuwigheid presenteert het een nieuw dubbel rechtopstaand systeem dat, samen met de schokabsorptietechnologie, trillingen tot een minimum beperkt. Voor de constructie is een kern van polyethyleen, koolstof en glasvezel gebruikt, waardoor de vlakken ruw zijn met een schuurpapierachtig oppervlak.

RP Whip Extrem zwart en oranje, kenmerken

  • De Royal Padel RP Whip Extrem 2022 presenteert een nieuw ontwerp van het hart met een nop.
  • Het handhaaft een druppelformaat met een medium balans voor grote veelzijdigheid.
  • Fibertech glasweefsel vliegtuig, toenemende flexibiliteit.
  • Carbon Tech en beschermend op het frame wat zorgt voor de beste weerstand.
  • Speciaal model om de arm te beschermen tegen ongemak en verwondingen.
  • Polyethyleenrubber en schokabsorptiesysteem om trillingen te verminderen.
  • Soft-touch racket, perfecte balans met uitstekende controle en power.
  • Een van de nieuwigheden in de Royal Padel 2022-rackets voor hoge concurrentie.

Voor wie is het? Gericht op atleten van hoog niveau die een veelzijdig racket nodig hebben om elke rivaliserende bal effectief te kunnen terugslaan, aangezien de extreme zweep zeer goed wordt gecompenseerd.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een ideaal padel racket is om armblessures of ongemak te voorkomen dankzij het nieuwe hart met rechtopstaand en zacht rubber, zodat je urenlang kunt spelen. Het heeft ook een opvallend ontwerp in zwarte en oranje details.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

Ontdek de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de meest ervaren merken in de wereld van padel. Dit seizoen neemt het nieuwe technologieën en materialen op in zijn producten, allemaal aangepast aan alle niveaus en speelstijlen van de spelers.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2022 rackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten