Beschermer Royal Padel zwart oranje
  • Beschermer Royal Padel zwart oranje

Beschermer Royal Padel zwart oranje

PVP: € 6,00
€ 4,95
-18% Royal Padel
Padelbeschermer Royal Padel zwart oranje | Speel alle wedstrijden terwijl je het racket beschermt met de Royal Padel-beschermer die is ontworpen in zwart en oranje om bij je racket te passen

Beschermer met ruwheid Royal Padel zwart oranje

Voorkom schade aan je racket tijdens het spelen met de nieuwe collectie accessoires van het merk Royal Padel die nu te koop is in onze online padel tennis shop. Een daarvan is de beschermer in zwart met oranje details die een ruwe afwerking heeft voor meer weerstand.

Bij de fabricage is een hoogwaardige en duurzame lijm gebruikt waarmee hij zich zeer goed aan het racket zal aanpassen zonder na verloop van tijd los te laten. Het is ook de lichtste, dus het voegt geen onnodig gewicht toe aan je racket of verandert de balans als je het eenmaal hebt.

Royal Padel beschermer in zwart met oranje details, kenmerken

  • De Royal Padel beschermer is ontworpen in zwart met alle details in oranje.
  • Ruw oppervlak om te voorkomen dat het racket klappen krijgt.
  • Het is heel gemakkelijk te plaatsen.
  • Het is erg licht om het racket niet te verzwaren.
  • Per stuk verkocht en verkrijgbaar in verschillende kleuren om uit te kiezen.
  • Nieuwe collectie padel accessoires Royal Padel 2023.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die hun racket willen beschermen tegen mogelijke klappen tijdens het spelen terwijl ze nog steeds een mooi accessoire dragen om te combineren met hun racket.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden vanwege de hoge kwaliteit die ervoor zorgt dat het bestand is tegen het verstrijken van de tijd zonder af te pellen. Het is ook ontworpen in zwart met details in oranje, maar als je liever een ander ontwerp hebt, hebben we een grote verscheidenheid om uit te kiezen.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de banen van de World Padel Tour met enkele spelers zoals Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten