Royal Padel RP 760 Carrera 2023
  • Royal Padel RP 760 Carrera 2023
  • Royal Padel RP 760 Carrera 2023

Royal Padel RP 760 Carrera 2023

PVP: € 160,00
€ 143,95
-11% Royal Padel
padel racket Royal Padel RP 760 Carrera 2023 | Definieer je speelstijl met dit tussenliggende Royal Padel-racket, een model van uitstekende kwaliteit - prijs om te genieten van kracht, controle en comfort
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Royal Padel RP 760 Carrera blauw wit logo

Volg je progressie gemakkelijk met het RP 760 Carrera padel racket in blauw en wit logo, een tussenmodel dat Royal Padel 2023 heeft ontwikkeld met zijn beste beste materialen. Het heeft dus een constructie van glasvezel, wat de speelbaarheid verbetert en ook met het zachte eva-rubber aan de binnenkant zul je genieten van een comfortabele aanraking.

Op de baan is het een zeer goed uitgebalanceerd racket dankzij het druppelvormige formaat en de medium balans, dus het biedt zowel kracht als controle. Het is ook een padel racket dat zich snel aanpast, dus het zal niet moeilijk voor je zijn om eraan te wennen. Om af te werken is het frame verstevigd met carbon, waardoor het ook een zeer goede weerstand biedt.

RP 760 Carrera wit en blauw, kenmerken

  • De Royal Padel RP 760 Carrera 2023 bevat zacht eva-rubber voor een uitzonderlijk gevoel.
  • Druppelvorm met medium balans die hem kracht en controle geeft in gelijke delen.
  • Koolstofbuis die het een grote duurzaamheid geeft.
  • Veelzijdig racket dat zich snel aanpast aan elke speelstijl.
  • Snelle aanpassing, die ons zal helpen verbeteren.
  • Stabiel slaan dankzij structurele versterkingen.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Royal Padel 2021 padel racket-catalogus.

Voor wie is het? Het is geschikt voor zowel een speler van hoog als gemiddeld niveau, aangezien het een padel racket is dat zich snel aanpast, het is heel gemakkelijk om ermee te spelen en het zal ons helpen vooruitgang te boeken dankzij de brede sweetspot die het biedt in combinatie met zijn goede stoot.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het terugkeert met de gebruikelijke kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Bovendien presenteert het dit seizoen een heel cool ontwerp dat blauw combineert met een wit logo en rode details, een van de meest opvallende in de collectie!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren u de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de hellingen van de World Padel Tour met enkele professionele spelers die strijden met hun officiële producten om hun wedstrijden te winnen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe Royal Padel-rackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten