Royal Padel RP R ACE Light 2024
  • Royal Padel RP R ACE Light 2024
  • Royal Padel RP R ACE Light 2024

Royal Padel RP R ACE Light 2024

PVP: € 350,00
€ 297,95
-15% Royal Padel
Royal Padel RP R ACE Light RACELIGHT24 | Verbeter je spel met het Royal Padel RP R ACE Light 2024 padel racket, ontworpen voor kampioenen die precisie en kracht zoeken op de baan
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Royal Padel RP R ACE Light Padelracket

Met de nieuwe Royal Padel RP R ACE Light 2024, beheers je het spel met kracht en precisie. Ontworpen voor de elite van padel, zal Carla Mesa dit juweeltje van technologie kiezen voor haar uitdagingen in de World Padel Tour. De fabricage in Carbon 3K zorgt voor een superieure prestatie, terwijl de diamantvorm je aanvallen met onstuitbare kracht voortstuwt.

De hoge balans en de semi-harde EVA-rubber bieden ongeëvenaarde controle, waardoor je slagen natuurlijk en effectief vloeien. Bovendien voegt het Totale Ruwe Oppervlak die magische touch aan je effecten toe, waardoor je spel naar nieuwe hoogten wordt getild. De Royal Padel RP R ACE Light 2024 is zonder twijfel het padel racket dat de normen voor professioneel spel herdefinieert.

Kenmerken van het Royal Padel RP R ACE Light 2024 padel racket

  • Gewicht rond de 355 gram voor buitengewone behendigheid op de baan.
  • Diamantvorm en hoge balans die uitzonderlijke kracht bieden.
  • "5D Rough Grip" oppervlak voor geavanceerde effecten en volledige grip bij elke slag.
  • Semi-hard EVA-rubber dat controle en dynamiek in het spel in evenwicht brengt.
  • Constructie van 100% Carbon 3K voor maximale weerstand en duurzaamheid.
  • Onderdeel van de Royal Padel rackets collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Royal Padel RP R ACE Light 2024 is bedacht voor professionele padelspeelsters, gevorderde speelsters die kracht eisen zonder controle op te geven. Het is de ideale partner voor diegenen die het lef hebben om de baan te domineren en moeiteloos slagen keer op keer uit te voeren.

Waarom zal je het geweldig vinden?

Je zult het middelpunt van de aandacht zijn met een spectaculair ontwerp dat zichtbaar carbon combineert met roze details. De afwerking en innovatie in elk element van dit padel racket zal je vanaf de eerste service verliefd maken.

Ontdek meer over het merk Royal Padel

Royal Padel, een leider in innovatie en ontwerp, maakt al jaren het verschil in de wereld van padel. Elk racket is een blijk van hun toewijding aan kwaliteit en uitmuntendheid in het spel, een reflectie van de passie voor deze sport die het merk kenmerkt.

Sinds het begin heeft Royal Padel spelers uitgerust met gereedschappen die hun spel transformeren. Altijd vooroplopend, heeft het merk zich gevestigd als een referentie op het professionele circuit, dankzij hun constante zoektocht naar perfectie.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten