Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Siux Electra ST1
  • Siux Electra ST1
  • Siux Electra ST1

Siux Electra ST1

PVP: € 298,95
€ 209,95
-30% Siux
padel racket Stupa Siux Electra ST1 | Geniet van kracht en controle in je spel met het Siux Electra ST1 padelracket, het model ontwikkeld voor Stupa met de beste technologieën en materialen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Electra ST1 padel racket

Stop niet met vechten met een bal met het nieuwe zwart-gele Electra ST1 padelracket, een model van de meest geavanceerde serie van Siux 2023 en dat je kunt zien in de handen van Stupa. Het bevat dus de beste technologieën van het merk, gemaakt met 12K koolstofstof op de vlakken en een zandstof om grotere effecten te kunnen afdrukken.

Wat het spel betreft, het biedt een goede balans tussen kracht en controle dankzij het Druppelformaat en de gefocuste balans. Het genereert ook een zeer goed gevoel bij aanraking dankzij het zwarte Eva High Recovery-rubber aan de binnenkant.Om te eindigen is de omtrek versterkt, evenals het hartgebied voor meer weerstand en om draaien te voorkomen.

Stupa Sioux Electra ST1, Kenmerken

  • De Siux Electra ST1 bevat zwart eva-rubber in de kern.
  • Het druppelvormige ontwerp en de medium balans maken hem veelzijdig.
  • Stabiel en draaivrij slaan dankzij het versterkte hartontwerp.
  • Dubbele koolstofbuis die hem een grote stijfheid geeft.
  • Verstevigd oppervlak in 12k carbon stof.
  • Nieuwe schep voor Franco Stupaczuk, WPT-speler.
  • Vlakken met een lichte zandruwheid die de effecten verbetert.
  • Een van de nieuwigheden in Siux Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? We denken dat het de beste bondgenoot is voor jongens die al een gevorderd speelniveau hebben en die een uitgebalanceerd racket nodig hebben om hun beste schoten zowel in aanval als verdediging te kunnen maken, perfect om het punt te winnen!

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een hoogwaardig racket is, is het alleen gemaakt met hoogwaardige materialen, zodat het uitzonderlijke prestaties op de baan biedt. Bovendien stelt het ook esthetisch niet teleur, aangezien het zichtbaar koolstof combineert met gele details, zeer opvallend!

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, -tassen als -schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padel producten.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad Lija
Onze beste producten