Siux Evoque 3
  • Siux Evoque 3
  • Siux Evoque 3

Siux Evoque 3

PVP: € 199,00
€ 99,95
-50% Siux
padel racket evolutie serie Siux Evoque 3 | Haal je beste spel naar boven met het groene Siux Evoque 3 padel tennisracket, een model uit de Evolution serie waarmee je gegarandeerd power, controle en comfort op de baan hebt
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 29 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Siux Evoque 3

Profiteer van het feit dat we de nieuwe collectie Siux 2023-producten al beschikbaar hebben om uw materiaal te vernieuwen tegen de beste prijs. We presenteren het nieuwe padelracket Evoque 3 in het groen, een model uit de Evolution Carbon-serie dat wordt gekenmerkt door zijn veelzijdigheid. Dus het reageert erg goed in de aanval en ook in de verdediging vanwege zijn extra grote vorm en medium balans.

Voor de structuur combineert het 50% koolstof en vezels in het buisvormige gebied en de vlakken zijn versterkt met 3k-stof, waardoor extra weerstand wordt bereikt. Eva-rubber is gebruikt voor de kern, wat zorgt voor een goede output op langzamere ballen en een onverslaanbaar balgevoel. Om het af te maken heeft het dempers en heeft het een zeer coole glanzende afwerking gekregen.

Siux Evoque 3 in groen, kenmerken

  • De Siux Evoque 3 bevat 3k carbon stof op de vliegtuigen.
  • Het heeft een extra groot formaat, wat ons zal helpen meer controle te hebben over niet in het midden geplaatste ballen.
  • Balans in de middelste zone om meer snelheid aan de schoten te geven.
  • Versterking in het bruggebied om stabiliteit bij het slaan te garanderen.
  • Anti-vibratiesysteem en geïntegreerde dempers, die een comfortabele aanraking garanderen.
  • Eva rubberen kern, die onverslaanbare sensaties genereert.
  • Constructie van de buisvormige 50% koolstof en vezels.
  • Nieuwe collectie veelzijdige padel rackets van Siux Padel 2023.

Voor wie is het? We denken dat het geschikt is voor spelers met een gevorderd en ook een gemiddeld niveau, omdat het een veelzijdig racket is dat ons zal helpen onze speelstijl te definiëren, waarmee we het punt van achteren kunnen verdedigen en ook op het veld kunnen gaan. aanval met snelheid.

Waarom zal je het leuk vinden? Het zal niet moeilijk voor je zijn om haar te spelen, aangezien ze zeer goed wordt gecompenseerd en vanaf het eerste spel zul je je op je gemak voelen bij haar. Ook kun je pronken met een geweldig design dankzij de combinatie van zwart met groene en witte details, geweldig!

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, tassen als schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Ruwheid Glad
Onze beste producten