Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Siux Fenix II
  • Siux Fenix II
  • Siux Fenix II

Siux Fenix II

PVP: € 299,00
€ 130,95
-57% Siux
Siux Fenix II powerracket | Krijg extra power met het nieuwe oranje Siux Fenix II racket, een hard racket door de combinatie van rubber en 1k carbon stof die is gebruikt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Fenix II padel racket

Geniet van het hard slaan van de bal met het nieuwe oranje padel racket Fenix II, een model dat deel uitmaakt van de Master-serie van de Siux-collectie 2023. Het is een krachtig racket dat wordt gekenmerkt door zijn punch dankzij de licht uitgebalanceerde hoge . Het biedt echter ook een goede controle en een goede plek, aangezien de massa meer een Druppelachtig type is.

Aan de andere kant is het een harde schep omdat het is vervaardigd met 1k koolstofweefsel samen met zwart eva-rubber aan de binnenkant. Het is dus een reactieve schep die een grote stevigheid biedt. Het presenteert een dubbele koolstofbuis en de versterkte brug om meer weerstand te bereiken. Ten slotte heeft het reliëfruwheid en een dempersysteem om trillingen te verminderen.

Siux Fenix II in oranje, kenmerken

  • De Siux Fenix III Javi Ruiz Pro heeft een iets hogere balans om meer punch te krijgen.
  • Royale sweet spot dankzij de extra grote mal.
  • Aan de binnenkant is zwart eva-rubber gebruikt om het gevoel van kracht en controle te verbeteren.
  • Dubbele koolstofbuis, die een grotere weerstand tegen stoten garandeert.
  • Vliegtuigen versterkt met 1k carbon stof, waardoor het een harde touch krijgt.
  • Anti-vibratietechnologie met dempers om te spelen zonder ongemak.
  • Dankzij de 3D-afwerking van het oppervlak kun je meer spin aan de bal geven.
  • Een van de nieuwe high performance rackets Siux Padel 2023.

Voor wie is het? We raden het aan voor gevorderde spelers of experts die meestal dicht bij het net spelen, omdat het een powerracket is, dus het werkt heel goed in het luchtspel en helpt je de bal te versnellen met nauwelijks enige inspanning.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de meest geliefde powerrackets is vanwege het balgevoel, de hanteerbaarheid en de ruwe reliëfafwerking. Daarnaast is het op esthetisch vlak ook erg aantrekkelijk dat de combinatie van carbon gezien met oranje details spectaculair is.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, tassen als schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten