Siux Fenix II 3K 2023
  • Siux Fenix II 3K 2023
  • Siux Fenix II 3K 2023

Siux Fenix II 3K 2023

PVP: € 299,00
€ 109,95
-64% Siux
Siux Fenix II 3K padel rackets | Geef je best op het veld met het nieuwe Siux Fenix II 3K-racket, een aanvalsmodel dat is gemaakt met carbon en rubber eva voor meer weerstand
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 9 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Siux Fenix II 3K 2023

Haal het beste uit je aanvalsspel op het veld met de nieuwe collectie van de firma Siux, waar je een grote verscheidenheid aan modellen kunt vinden om je nieuwe racket uit te kiezen. Binnenin vind je het Fenix II 3K-model, een aanvalsracket dat de controle niet verwaarloost dankzij zijn hybride vorm met gerichte balans. Het is ontworpen met een ruwe 3D-afwerking, zodat u grotere effecten kunt afdrukken.

In zijn structuur benadrukken we koolstof, een materiaal dat het mes meer weerstand geeft tegen slagen en meer kracht geeft bij elke slag. Eva-rubber is gebruikt voor de kern, wat de kracht verhoogt, maar zonder controle achter te laten voor een fantastische speelbaarheid. Ten slotte heeft het het Shockout-systeem dat verantwoordelijk is voor het verminderen van trillingen voor een veel comfortabeler spel.

Siux Fenix II 3K, functies

  • De Siux Fenix II 3K wordt een powermodel.
  • Hybride vorm met gecentreerde balans.
  • Carbon racketstructuur voor meer weerstand tegen schokken of stoten.
  • Foamgrip voor een comfortabelere grip op het racket.
  • Eva rubberen kern om een goede balans tussen kracht en controle te verkrijgen.
  • Shockout-systeem om trillingen bij elke slag te verminderen.
  • Brug versterkt met anti-torsietechnologie om torsie te voorkomen.
  • Beschikbaar in de nieuwe collectie Siux Padel 2023 aanvalsrackets.

Voor wie is het? Het zal de perfecte bondgenoot zijn voor de aanvallende speler die op zoek is naar een racket waarmee hij de bal veel kracht kan geven, maar zonder de controle op te geven, aangezien het Fenix II 3K-model, dankzij zijn vorm en balans, biedt je een goede balans zodat niets je tegenhoudt op de baan.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het een zeer comfortabel racket is dankzij de gebruikte technologieën die je een veiliger en minder schadelijk spel bieden. Hij is ook uitgevoerd in het zwart met oranje details, niets houdt je ermee tegen op de baan!

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, -tassen als -schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padel producten.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten