Siux Diablo Revolution 2 3K
 • Siux Diablo Revolution 2 3K
 • Siux Diablo Revolution 2 3K

Siux Diablo Revolution 2 3K

PVP: € 247,11
€ 140,45
-44% Siux
padel racket Siux Diablo Revolution 2 3K | Geef het beste van jezelf in elke game met de Siux Diablo Revolution 2 3K die is ontworpen met carbon en een zachte kern van eva-rubber voor goede controle en kracht
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het maandag, 1 juli-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Diablo Revolution 2 3K 2023 padel racket

De nieuwe Siux 2023-collectie is nu beschikbaar, waar je een grote verscheidenheid aan modellen kunt vinden waaruit je de modellen kunt kiezen die het beste bij je spel passen. Binnenin vind je de geavanceerde serie waar het Diablo Revolution 3K-model al beschikbaar is met een druppelformaat en medium balans, wat je een fantastische balans geeft tussen kracht en controle, zodat je je kunt aanpassen aan het spel.

Het heeft een structuur van 100% koolstof, het frame is versterkt met 3K-stof, wat meer weerstand biedt voor een grotere duurzaamheid. In de kern is zacht eva-rubber gebruikt, wat zorgt voor een zeer comfortabele aanraking en een geweldige baloutput. Ten slotte heeft het een anti-vibratiesysteem dat helpt door ze bij elke slag te verminderen om een comfortabeler en minder schadelijk spel te bereiken.

Sioux Diablo Revolution 3K, kenmerken

 • De Siux Diablo Revolution 3K wordt het kabaal van Sanyo Gutiérrez.
 • Het heeft een druppelvorm met gecentreerde balans voor een geweldige speelbaarheid.
 • Frameconstructie van 3K carbon voor meer weerstand.
 • Combineert een koolstofstructuur met zacht eva-rubber voor een goede balans tussen kracht en controle.
 • Het bruggebied is versterkt om draaien bij elke slag te voorkomen.
 • Dual Pro Grip om de grip van het racket te verbeteren.
 • Anti-vibratiesysteem om een comfortabeler spel te bereiken.
 • Het behoort tot de geavanceerde Pro-serie van Siux 2023 rackets.

Voor wie is het? Perfect voor de gevorderde of professionele speler die op zoek is naar een veelzijdig racket waarmee hij zich aan elk spel kan aanpassen, want dankzij het formaat en de gebruikte materialen biedt het een goede balans tussen kracht en controle om beide spellen te domineren.

Waarom zal je het leuk vinden? Het zal ongetwijfeld een van de favorieten worden van al diegenen die op zoek zijn naar kwaliteit, omdat het een constructie van 100% carbon combineert om u de beste kwaliteit en weerstand te bieden. Hij is ook uitgevoerd in het zwart met witte randen, zonder meer een zeer exclusieve combinatie.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, -tassen als -schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padel producten.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten