Siux Pegasus GV Edition 2023
  • Siux Pegasus GV Edition 2023
  • Siux Pegasus GV Edition 2023

Siux Pegasus GV Edition 2023

PVP: € 350,00
€ 198,96
-44% Siux
Siux Pegasus GV Edition GVEDIT23 | Bereik het hoogste niveau op de baan met de Siux Pegasus GV Edition 2023. Stijl en prestatie komen samen in dit uitzonderlijke padelracket. Domineer het spel met Siux!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Pegasus GV Edition Padelracket

Ontdek de Siux Pegasus GV Edition 2023, een padel racket dat het veelzijdige spel herdefinieert. Een samenwerking tussen Siux en Gianluca Vacchi, dit hybride model met een gemiddeld balans is de perfecte keuze voor gevorderde spelers die uitmuntendheid in elke slag zoeken.

Met zijn innovatieve constructie in Carbon 24K Twill Silver en anti-vibratie systemen, biedt de Siux Pegasus GV Edition uitzonderlijke prestaties. De lichtheid en balans tussen kracht en controle stellen je in staat om het veld met gemak en stijl te domineren.

Kenmerken padel racket Siux Pegasus GV Edition 2023

  • Hybride ontwerp met gemiddeld balans, perfect voor veelzijdig spel.
  • Constructie in Carbon 24K Twill Silver voor weerstand en duurzaamheid.
  • Anti-vibratie systemen voor een comfortabeler en veiliger spel.
  • Gewicht tussen 355 en 375 gram, ideaal voor snelle bewegingen op de baan.
  • Onderdeel van de Siux racket collectie 2023.

Voor wie is het bedoeld?

De Siux Pegasus GV Edition 2023 is ideaal voor gevorderde spelers die een racket zoeken dat een perfecte balans biedt tussen kracht en controle. Het ontwerp maakt snelle aanpassing mogelijk in zowel forehand als backhand spel, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke speelstijl.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult dol zijn op de Siux Pegasus GV Edition vanwege de exclusieve samenwerking met Gianluca Vacchi, wat een vleugje elegantie en distinctie aan je uitrusting toevoegt. Het ontwerp in zichtbaar carbon en zilver garandeert niet alleen superieure prestaties, maar ook een indrukwekkend uiterlijk op de baan.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn constante innovatie en toewijding aan kwaliteit. Elk Siux racket is een weerspiegeling van hun inzet om het beste aan spelers te bieden, waarbij de hoogste technologie wordt gecombineerd met exclusieve en functionele ontwerpen.

Met een opvallende geschiedenis in de markt, blijft Siux trends zetten en nieuwe normen stellen in de wereld van padel. Hun rackets worden zowel door professionele spelers als amateurs gekozen, dankzij hun ongeëvenaarde prestaties en stijl.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten