Softee Ranger Red Junior 2024
  • Softee Ranger Red Junior 2024
  • Softee Ranger Red Junior 2024

Softee Ranger Red Junior 2024

PVP: € 55,00
€ 54,95
-1% Softee
Softee Ranger Red Junior 0014956 | Ontdek het Softee Ranger Red Junior 2024 padel racket, perfect voor jonge spelers die hun padel vaardigheden willen verbeteren of beginnen met de beste tool.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 16 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Ranger Red Junior padelracket

Introduceer jongeren in de spannende wereld van padel met het Softee Ranger Red Junior 2024 padel racket. Dit model, specifiek ontworpen voor kinderen en tieners, combineert een lichtgewicht constructie met een aantrekkelijk ontwerp, waardoor jonge spelers van hun leerproces genieten en hun techniek vanaf de eerste slag verbeteren.

Met een profiel van 38 mm, aangepast aan de behoeften van junior spelers, biedt de Softee Ranger Red Junior 2024 een professionele speelervaring. Dit racket is niet alleen gemakkelijk te hanteren, maar biedt ook uitstekende controle en kracht, perfect om vertrouwen en vaardigheden op de baan te bevorderen.

Kenmerken Softee Ranger Red Junior 2024 padel racket

  • Lichtgewicht Ontwerp: Optimaliseert het hanteren en verbetert zowel de behendigheid als de controle tijdens het spel, perfect voor jongeren.
  • Jeugdige Ergonomie: Het handvat is speciaal ontworpen voor kleinere handen, wat zorgt voor een comfortabele en stevige grip.
  • Duurzame Materialen: Gebruikt materialen van hoge kwaliteit die niet alleen bestand zijn tegen frequent gebruik.
  • Aantrekkelijke Esthetiek: Het levendige en kleurrijke ontwerp is bedoeld om de aandacht van jonge spelers te trekken.
  • Onderdeel van de Softee 2024 Collectie: Dit racket maakt deel uit van de nieuwe Softee 2024 collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is speciaal ontworpen voor kinderen en tieners die beginnen aan hun avontuur in de wereld van padel. Perfect voor degenen die een tool nodig hebben die past bij hun grootte en krachtniveau, om hun vaardigheden te ontwikkelen.

Waarom ga je het leuk vinden?

Het Softee Ranger Red Junior 2024 padel racket is ideaal voor jonge spelers vanwege de lichtheid en het ontwerp dat gericht is op leren. De levendige kleuren en ergonomie voor kleine handen maken van het leren van padel een leuke en veilige ervaring.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee heeft zich gevestigd als een referentie op de markt voor sportuitrusting, met name in padel, door producten aan te bieden die innovatie en kwaliteit combineren. Het merk staat bekend om zijn toewijding aan de ontwikkeling van uitrusting die is aangepast aan alle niveaus en leeftijden.

Sinds de oprichting heeft Softee zich gericht op het begrijpen en bevredigen van de behoeften van padelspelers, door rackets te creëren zoals de Ranger Red Junior die niet alleen voldoen aan de kwaliteitsnormen maar ook de technische vooruitgang van spelers vanaf jonge leeftijd bevorderen.

Features Vorm: Diamant Peil: Initiatie Toneelstuk: Stroom Gewicht: 300-330 gr. Profiel: 38 mm Speler: Kind Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten