Star Vie Polsbandjes zwart groen logo
  • Star Vie Polsbandjes zwart groen logo

Star Vie Polsbandjes zwart groen logo

PVP: € 8,00
€ 6,95
-14% Star Vie
Star Vie zwart groen logo | Optimaliseer je spel met de polsbandjes Star Vie in zwart met groen logo. Comfort en stijl in een essentiële accessoire. Voel het verschil in elke wedstrijd!

Polsbandjes Padel Star Vie zwart groen logo

Verbeter je padeluitrusting met de polsbandjes van Star Vie in zwart met groen logo, een essentieel accessoire voor elke serieuze speler die serieus is over zijn spel. Deze polsbandjes voegen niet alleen een vleugje stijl toe met het iconische Star Vie-logo in mintgroen, maar bieden ook superieure functionaliteit door zweet te absorberen en extra veiligheid te bieden tijdens je meest intense wedstrijden.

Gemaakt van een zorgvuldig geselecteerde mix van katoen, nylon en elastaan, zijn de polsbandjes van Star Vie ontworpen om maximaal comfort en ondersteuning te bieden. Hun lichte en zachte constructie stelt je in staat om je te concentreren op het spel, waardoor je prestaties niet worden beïnvloed door ongemakken of afleidingen.

Kenmerken van de polsbandjes van Star Vie in zwart met groen logo

  • Geoptimaliseerde samenstelling van 80% katoen, 15% nylon en 5% elastaan voor effectieve zweetabsorptie en comfort.
  • Elegant ontwerp in zwart met details in mintgroen, met het kenmerkende logo van Star Vie.
  • Hoge aanpasbaarheid en grip om een veilige pasvorm te garanderen bij al je bewegingen.
  • Lichtgewicht en zacht, wat zorgt voor een uitzonderlijk comfortabele gebruikerservaring.
  • Inhoud van de verpakking: 2 stuks, ideaal om beide armen uit te rusten.
  • Behoort tot de accessoirecollectie van Star Vie 2024.

Voor wie is het?

Gericht op padelspelers van alle niveaus, zijn de polsbandjes van Star Vie perfect voor degenen die op zoek zijn naar een accessoire dat stijl en functionaliteit combineert. Speciaal aanbevolen voor atleten die controle en comfort willen behouden, zelfs tijdens de meest uitdagende wedstrijden.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de polsbandjes van Star Vie vanwege hun vermogen om sportieve stijl perfect te combineren met praktische functionaliteit. Hun moderne ontwerp en de garantie om je handen droog en comfortabel te houden, stellen je in staat om je volledig te concentreren op het verbeteren van je spel, wedstrijd na wedstrijd.

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie onderscheidt zich in de wereld van padel door zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Met jarenlange ervaring in de productie van sportuitrusting, zet Star Vie zich in om producten te leveren die voldoen aan de behoeften van professionele spelers en amateurs, waarbij elk product, zoals onze polsbandjes, aan de verwachtingen voldoet.

Door voor Star Vie te kiezen, kies je voor een merk dat diepgaand begrip heeft van de padelsport en zich toelegt op het verbeteren van je ervaring op de baan. Bereid je voor om je spel naar een hoger niveau te tillen met accessoires die het verschil maken.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten