Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star VIe Titania Kepler Pro 2021
  • Star VIe Titania Kepler Pro 2021
  • Star VIe Titania Kepler Pro 2021

Star VIe Titania Kepler Pro 2021

PVP: € 188,95
€ 179,95
-5% Star Vie
padel racket Star Vie Kepler Pro 2021 | Plaats de bal met precisie met dit Star Vie padel racket, een handzaam controleracket dat door zijn hardere aanslag ook voor extra power zorgt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Star Vie Kepler Pro rood en blauw

Schakel de bal van achteren uit met het nieuwe Titania Kepler Pro padel racket in blauw en rood, een model ontwikkeld door Star Vie in 2021. Het valt op door zijn precisie omdat het een rond formaat en lage balans heeft, hoewel het een goede punch dankzij de gebruikte materialen.

Zo combineert het een koolstofconstructie met EVA-rubber van gemiddelde dichtheid om een halfharde aanraking en dus meer kracht te genereren. Dankzij de brede sweetspot mis je geen makkelijke ballen en met zijn hartversterking heb je een stabiele en solide slag.

Star Vie Titania Kepler Pro rood en blauw, kenmerken

  • De Star Vie Titania Kepler Pro 2021 is een controle padel racket met extra power.
  • Hoogwaardige en resistente materialen voor een lange levensduur.
  • Systeem in het hart van het racket dat de balans optimaliseert.
  • Gemaakt met carbon van de nieuwste generatie.
  • Eva-rubber met gemiddelde dichtheid voor een droger gevoel.
  • Ontworpen met een ronde vorm en bevatte balans om de sweet spot uit te breiden.
  • Nieuw uit de Star Fri Padel 2021 racketcatalogus.

Voor wie is het? Perfect voor spelers van gemiddeld hoog niveau die op zoek zijn naar een gebalanceerd en halfhard racket, want dankzij de gebruikte materialen heeft de Kepler pro een zeer goede slag in de buurt van het net.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de semi-harde aanslag krijg je meer punch in je slagen en volleys zonder dat je daarvoor baloutput verliest. Het presenteert ook een zeer modern en origineel ontwerp met zijn combinatie van zwart, rood en blauw.

Lees meer over het merk STARVIE

Ervaar de beste sensaties met Starvie Padel, een bedrijf met een geweldige reputatie die erin is geslaagd voet aan de grond te krijgen in deze zeer competitieve markt. Elk seizoen werken ze om de nieuwste technologische innovaties toe te passen op hun padelpadel rackets, met spectaculaire resultaten.

Daarnaast breidt het zijn catalogus uit met sportkleding, paletteren en accessoires. Ga naar starvie, professionele spelers van de World Padel Tour zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of Franco Stupa hebben dit al gedaan.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten