Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Star Vie Titania Rojo Azul 2021
  • Paletero Star Vie Titania Rojo Azul 2021
  • Paletero Star Vie Titania Rojo Azul 2021
  • Paletero Star Vie Titania Rojo Azul 2021

Star Fri Titania Red Blue 2021 padeltas

PVP: € 55,00
€ 49,95
-10% Star Vie
Grote Star Fri Titania Red Blue 2021 padeltas | Een grote Star Vie-Padel Tassen, ideaal om beladen te reizen, omdat het een compartiment heeft voor elk type materiaal en gewatteerde beschermingen

Padeltas Star Vie Titania rood en blauw

Als je ruimteproblemen hebt als het gaat om spelen, raden we de Titania padeltas in rood en blauw aan, een tas uit de nieuwe Star Vie 2021-collectie. Hij is gemaakt van resistente materialen zoals PVC-rubber en bevat verstevigingen in de structuur voor meer weerstand.

Aan de andere kant bevat het aan een van de zijkanten thermotechnologie, zodat je mesjes geen last hebben van extreme temperaturen. Het heeft ook een Headvak en een apart vak voor schoenen. Het is ook zeer comfortabel omdat het gewatteerde beschermingen en handvatten heeft.

Grote rode en blauwe Titania-tas, kenmerken

  • Extra ruimte van de Star Vie Titania Red Blue 2021 dankzij de kleine vakken voor accessoires.
  • Grote inhoud, afmeting ca. 55 x 33 x 34 cm.
  • Capaciteit voor meerdere padelrackets dankzij de 2 zijden, waarvan één met thermische functie.
  • Een van de meest comfortabele omdat het gewatteerde delen heeft.
  • Scheid je schoenen van je kleding met zijn aparte compartiment.
  • Een van de tassen uit de nieuwe Starvie 2021-catalogus.

Voor wie is het? Ontworpen voor jongens die vol naar hun wedstrijden gaan, want het is een grote en robuuste tas. U kunt uw materiaal dus netjes houden en beschermen tegen stoten dankzij de binnenbekleding die mogelijke stoten dempt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het ontwerp in zwart, blauw en rood het coolst is! Bovendien is de esthetiek gebaseerd op dezelfde afwerking als de Star Vie Titania Kepler 2021 padel racket, dus je kunt ze combineren en genieten van de beste prestaties op het veld!

Lees meer over het merk STAR VIE

Maak kennis met al het nieuws dat StarVie Padel dit seizoen voorstelt. Het heeft zich ingespannen om nieuwe technologieën te implementeren in elk van zijn rackets, kits, padel rackets en accessoires, waardoor ze onweerstaanbaar zijn voor het publiek.

In de afgelopen jaren is het het officiële merk van de World Padel Tour geworden en professionele spelers van het niveau van Franco Stupa, Mati Díaz of Carolina Navarro zijn enkele van degenen die trots hun producten op de baan laten zien.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten