Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Vie Icarus 2021
  • Star Vie Icarus 2021
  • Star Vie Icarus 2021

Star Vie Icarus 2021

PVP: € 138,95
€ 124,90
-11% Star Vie
padel racket de padel Star Vie Icarus 2021 | Maak je beste slagen met dit Star Vie padel racket, gemaakt met een brede sweet spot en hoogwaardige materialen voor optimale prestaties op de baan.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Star Vie Icarus Gris

Bepaal je speelstijl met het Icarus padel racket, een model uit de middenklasse van Star Vie 2021. Het biedt een groot slagoppervlak door zijn ronde formaat en een goede stoot dankzij de gecentreerde balans. Bovendien verlies je geen sensaties bij het slaan.

Hiervoor is aan de binnenkant zacht eva-rubber gebruikt, waardoor trillingen worden verminderd en een grotere baloutput wordt gegenereerd. Wat betreft de structuur is er gebruik gemaakt van carbon in het frame en glasvezel in de vlakken, een combinatie die weerstand en speelbaarheid garandeert.

Star Vie Icarus grijs, kenmerken

  • De Star Vie Icarus 2021 biedt kracht en controle in gelijke mate.
  • Grotere weerstand tegen stoten dankzij de buis van carbon.
  • Nieuw hartontwerp dat voor meer stijfheid zorgt.
  • Zachte aanraking met rubber met een lage dichtheid in de kern.
  • padel racket zeer goed gecompenseerd voor zijn ronde formaat en medium balans.
  • Glasvezel oppervlak voor meer sensaties.
  • Inbegrepen in de tussenserie Star Vie padel rackets voor heren 2021.

Voor wie is het? Gericht op spelers van hoog of gemiddeld niveau die vooruitgang willen boeken, want het is een padel racket dat zich snel aanpast en de perfecte balans biedt tussen kracht en controle, zodat je op je best zult presteren.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het gebruik van meer elastische materialen biedt het zeer goede sensaties en is het heel gemakkelijk om mee te spelen. Je zult het ook leuk vinden vanwege het elegante zwarte ontwerp met grijze details en het blauwe en gele logo.

Lees meer over het merk STARVIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Daarnaast heeft hij de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Mati Díaz, Marcel Jardim of Carolina Navarro.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten