Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequeras Starvie Negra Star Dorada 2021
  • Muñequeras Starvie Negra Star Dorada 2021
  • Muñequeras Starvie Negra Star Dorada 2021

Zwarte Starvie Polsbandjes Gold Star 2021

€ 7,95
Star Vie
Padel polsbandjes Starvie Black Star Gold 2021 | Voorkom blessures met deze korte polsbandjes van Star Vie, een accessoire met uitstekende prestaties en design om slechte gebaren of polsblessures te voorkomen

Korte polsbandjes Star Vie Zwart en Goud

Als de vochtigheid in je armen je stoort, raden we de zwarte padelpolsbandjes met gouden Star aan, een accessoire gemaakt met de beste Star Vie 2021-stoffen. Ze zijn gemaakt van kwaliteitsstoffen en je kunt ze krijgen in verpakkingen van 2 eenheden! verschillende kleuren!

Ze zijn elastisch en passen perfect om je pols, wat je ook zal helpen om meer bescherming van het gewricht te krijgen en slechte gebaren te vermijden. Ze absorberen ook zweetdruppels om je handen droog te houden, waardoor ze de hele wedstrijd een sterke grip hebben.

Korte zwarte polsbandjes met gouden logo, kenmerken

  • Pakket met 2 stuks van de Starvie Negra Star Dorada 2021.
  • Losse pasvorm met de combinatie van technische vezels.
  • Ze voorkomen vocht op de handen voor een droge grip.
  • Ze verliezen geen eigenschappen bij gebruik.
  • Zwart design en gouden logo maar ze zijn ook verkrijgbaar in andere combinaties.
  • Catalogus met accessoires voor Star Fri 2021-spelers.

Voor wie is het? Ze zijn het perfecte accessoire voor elke speler die last heeft van zweet op de armen en korte maar hoogwaardige polsbandjes nodig heeft die overtollig vocht absorberen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die na verloop van tijd of door wassen geen eigenschappen verliezen. Je zult ook dol zijn op het nieuwe zwarte ontwerp en het gouden logo, de meest elegante in de collectie!

Lees meer over het merk STAR VIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Daarnaast heeft hij de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Mati Díaz, Marcel Jardim of Carolina Navarro.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten