Protector Starvie Morado
  • Protector Starvie Morado
  • Protector Starvie Morado

Paarse Starvie-beschermer

€ 7,95
Star Vie
Starvie Purple padel racketbeschermer | Voorkom ongewenste schade met de paarse padel racketbeschermer van Star Vie, ontworpen om te beschermen tegen onbedoelde stoten en de levensduur te verlengen

Paarse Starvie ruwe beschermer

Rust jezelf dit jaar helemaal uit met de nieuwe collectie accessoires en aanvullingen van het merk Star Vie. Koop de Star Vie padel racketbeschermer met een ruige touch en in het paars kun je rustig spelen, want het zal je padel racket beschermen tegen al die onwillekeurige stoten.

Het is vervaardigd met materialen van de beste kwaliteit, zoals de lijm, zodat het niet loslaat en zijn sterkte verliest. Het is ook gemakkelijk aan en uit te trekken voor het geval we het willen veranderen of vernieuwen. De duurzaamheid neemt ook toe dankzij de materialen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat het ons racket voor een lange tijd zal beschermen.

beschermend Star vie paars, kenmerken

  • De Star Vie-beschermer wordt verkocht in afzonderlijke verpakkingen.
  • Met ruwheid beschermt het dus twee keer zoveel als een beschermer die het niet heeft.
  • Krachtige lijmen zodat het niet gemakkelijk loslaat.
  • Het heeft een grote duurzaamheid.
  • Gemakkelijk aan en uit te trekken als het verslechtert.
  • Nieuwe Star Fri 2022 padel racketbeschermers.

Voor wie is het? Geschikt voor iedereen die voorzichtig is en het racket tijdens het spelen wil beschermen tegen de mogelijke klappen die kunnen optreden. Bovendien is de plaatsing vrij eenvoudig, dus in een oogwenk heb je je padel racket beschermd en klaar om te spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je padel racket onderscheidt zich van de rest dankzij het zwarte ontwerp met details zoals de naam Star Ve in witte en paarse lijnen, een eenvoudige combinatie die je niet onverschillig laat.

Lees meer over het merk STARVIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour, zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of de zussen Alayeto.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten