Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Protector Starvie Transparente
  • Protector Starvie Transparente

Transparante Starvie-beschermer

€ 3,95
Star Vie
Transparante Starvie padel racketbeschermer | Koop de transparante en ruwe Star Vie-beschermer, perfect om je racket te beschermen tegen mogelijke schokken of stoten, met een zeer discreet ontwerp.

Starvie ruwe beschermer Transparante kleur

Voorkom stoten en vallen op het racketframe dankzij de padelbeschermers Star Vie 2022. De transparante Star Vie-beschermer is perfect om het racket tijdens wedstrijden te beschermen zonder het racket te zwaar te maken, aangezien ze erg licht zijn.

Bij de vervaardiging is gebruik gemaakt van ruwheid en een sterke kleefkracht, zodat het zich perfect aanpast aan het racket en stoten weerstaat. Het kan aan elk racket worden bevestigd, zodat u geen tijd verspilt aan het zoeken naar welk racket het beste bij uw padelracket past.

beschermend Star Vie Transparant, kenmerken

  • De transparante Star Vie heeft een ruw oppervlak.
  • Te koop in verpakkingen van één eenheid, in meer ontwerpen en kleuren om uit te kiezen.
  • Krachtige lijm die bestand is tegen gebruik zonder los te laten.
  • Het voegt geen onnodig gewicht meer toe aan je racket.
  • Volledig transparant ontwerp dat de esthetiek niet verandert.
  • Nieuwe accessoires voor Star Fri 2022 padel rackets

Voor wie is het? Voor al die spelers die klappen op het frame van het racket willen vermijden en daardoor de levensduur van het racket willen verlengen om het niet steeds te hoeven vernieuwen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het perfect is voor al die mensen die hun racket willen beschermen, maar geen flitsende beschermer willen, omdat het volledig transparant is en onopgemerkt blijft.

Lees meer over het merk STARVIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour, zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of de zussen Alayeto.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten