Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Vie Astrum Eris Black Edition
  • Star Vie Astrum Eris Black Edition
  • Star Vie Astrum Eris Black Edition

Star Vie Astrum Eris Black Edition

PVP: € 350,00
€ 349,95
-1% Star Vie
padel racket Star Vie Astrum Eris Black Edition | Koop de nieuwe Bea González-padel racket voor de Final Master, een eersteklas Star Vie-model met de beste technologieën en een minimalistisch ontwerp
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Astrum Eris 2023 Master Finale padel racket

Een van de limited edition Star Vie-rackets arriveert: het nieuwe Astrum Eris Black Edition padel racket ontworpen voor de Final Master. Dit is het racket van Bea González met een exclusief ontwerp, met slechts 500 stuks te koop en gepresenteerd in een complete koffer met een pakket polsbandjes van hetzelfde merk.

Het handhaaft het ronde formaat met een medium balans, zodat de sweetspot breed is en je de bal gemakkelijk kunt richten. Het heeft een samenstelling van Carbon Colors 3K goud, wat de esthetiek en ook de weerstand verbetert. Het rubber is eva soft V30, dat zowel een zachte slag als ruwheid in de vlakken genereert.

Star Vie Astrum Eris zwart voor de Meester, kenmerken

  • Slechts 500 exemplaren te koop van de nieuwe Star Vie Astrum Eris Black Edition.
  • Het racket van Bea González voor de Final Master.
  • 100% carbon constructie en 3k stof.
  • Reliëf op de vlakken om ruwheid te genereren en de effecten te verbeteren.
  • Zacht eva-rubber in de kern voor een zachte en comfortabele slag.
  • Star Balansstuk in het hart dat de balans optimaliseert.
  • Presentatie met etui en bijpassende polsbandjes.
  • Een van de Star Fri Limited Edition 2022-padel rackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar controle in hun schoten, want dankzij de brede sweetspot helpt het ons om niet-gecentreerde ballen te corrigeren, waarmee we het punt van achteren comfortabel kunnen voorbereiden.

Waarom zal je het leuk vinden? Het is de officiële schep van Bea González, een professionele WPT-speler die ook een exclusief ontwerp in zwart en goud presenteert voor de Final Master. Ik ken de gelukkigen die het hebben gekregen, aangezien er slechts 500 exemplaren zijn geproduceerd!!

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie Sport. Het merk heeft een lange geschiedenis in de sector, omdat de producten van de hoogste kwaliteit zijn om atleten altijd de beste prestaties te bieden. Spelers als Bea González, Javi Garrido of Coki Nieto concurreren met hun producten.

Geniet in onze online winkel van de nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past en altijd voor de beste prijs.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten