Padelbeschermers Star Vie PVC groen
  • Padelbeschermers Star Vie PVC groen

Padelbeschermers Star Vie PVC groen

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Star Vie
Robuuste padelbeschermer Star Vie PVC groen | Dat uw racket geen klappen tegen het glas krijgt of valt met de nieuwe PVC-beschermer van de firma Star Vie, ontworpen met een ruwe afwerking voor meer bescherming

Padelbeschermers Star Vie PVC groen

Voorkom dat je racket breekt door klappen tegen het glas met de nieuwe beschermers van het merk Star Vie, nu verkrijgbaar in onze online padel tennis shop. Een daarvan is de groene PVC-beschermer, ontworpen met een ruwe afwerking om uw racket maximale bescherming te bieden.

Dit accessoire is heel gemakkelijk aan te brengen aangezien je alleen het papier van de achterkant hoeft te verwijderen en op het hele frame te plaatsen. Aan de andere kant is het zeer resistent dankzij de materialen die bij de fabricage zijn gebruikt, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat het na verloop van tijd zijn lijm verliest.

Padelbeschermers Star Vie in groen, kenmerken

  • De Star Vie beschermer is ontworpen in zwart met groene details.
  • Ruw ontwerp voor een betere bescherming van het racket.
  • Hoogwaardige lijm zodat deze bij gebruik zijn weerstand niet verliest.
  • Het is de lichtste, het voegt geen gewicht toe aan je racket.
  • Het duurt niet lang voordat je hem op je racket hebt gezet.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe collectie accessoires voor het Star Fri 2023 racket.

Voor wie is het? Perfect voor voorzichtige spelers die hun racket willen beschermen tijdens het padel, aangezien dit accessoire helpt de impact van stoten tegen glas of vallen te verminderen, om de levensduur van uw racket te verlengen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het heel gemakkelijk aan te brengen is, dus het duurt niet lang. Je zult het ook leuk vinden vanwege het zwarte ontwerp met de letters van de merknaam in wit en details in groen, perfect om te matchen met je padelracket.

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van hun nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of de Alayeto-zussen.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten