Star Vie Kenta Speed 2024
 • Star Vie Kenta Speed 2024
 • Star Vie Kenta Speed 2024

Star Vie Kenta Speed 2024

PVP: € 227,26
€ 206,53
-10% Star Vie
Star Vie Kenta Speed PSTKS11000 | Ontdek de nieuwe Star Vie Kenta Speed: geavanceerde technologie, innovatief ontwerp en gemaakt in Spanje. Voel het verschil in elk punt van de wedstrijd!
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het donderdag, 30 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO

Star Vie Kenta Speed padel racket

Ontdek de Star Vie Kenta Speed 2024, een doorbraak in technologie en ontwerp voor diegenen die gepassioneerd zijn over padel en hun spel naar een hoger niveau willen tillen. Dit padel racket belooft niet alleen een uitzonderlijke prestatie op de padelbaan, maar wordt ook ondersteund door het gerenommeerde merk Star Vie, dat kwaliteit en duurzaamheid garandeert bij elke wedstrijd.

Gemaakt in Spanje, is de Star Vie Kenta Speed ontworpen met spelers in gedachten die zowel kracht als precisie in hun slagen zoeken. Met zijn innovatieve ontwerp en hoogwaardige materialen zal dit padel racket je het vertrouwen geven dat je nodig hebt om elke tegenstander op de baan aan te gaan.

Kenmerken padel racket Star Vie Kenta Speed 2024

 • Uitstekend gevoel dankzij het ultrazachte rubber aan de binnenkant.
 • Ronde vorm en gecentreerd gewicht voor een optimale balans en veelzijdigheid op de baan.
 • Versterkte oppervlakken met 2 lagen koolstof in 3k weefsel, wat zorgt voor meer controle en kracht.
 • Grotere wendbaarheid en versnelling met het Geo Bridge-systeem.
 • Unieke ruwe afwerking met Hex Tech technologie voor betere aanpassing en duurzaamheid.
 • Onderdeel van de Star Vie padel racket collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is speciaal ontworpen voor gevorderde of topniveau spelers die op zoek zijn naar een uniek en zacht gevoel in hun slagen. Dankzij het ultrazachte rubber en de balans tussen kracht en controle, is het de perfecte keuze voor degenen die willen schitteren op de padelbaan.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Star Vie Kenta Speed 2024 niet alleen vanwege de hoge prestaties, maar ook vanwege het opvallende uiterlijk. Gemaakt in Spanje met kwaliteitsmaterialen en een avant-gardistisch ontwerp, garandeert het dat je niet alleen goed speelt, maar er ook goed uitziet. Met dit racket zul je zeker schitteren op de padelbaan!

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Vanaf het begin hebben ze met passie gewerkt om spelers padel rackets te bieden die aan hun behoeften voldoen, door geavanceerde technologie te combineren met aantrekkelijke ontwerpen. Elk Star Vie padel racket is een toonbeeld van toewijding, inspanning en passie voor de sport.

Gemaakt in Spanje, staat Star Vie synoniem voor uitmuntendheid. Hun geschiedenis en traject in de wereld van padel spreken voor zich en positioneren het als een betrouwbaar merk onder zowel professionele als amateur spelers. Met een focus op onderzoek en ontwikkeling staan ze altijd aan de top, op zoek naar perfectie in elk product.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten