Star Vie backpack Hard Eva Kenta zwart 2024
  • Star Vie backpack Hard Eva Kenta zwart 2024
  • Star Vie backpack Hard Eva Kenta zwart 2024

Star Vie backpack Hard Eva Kenta zwart 2024

PVP: € 65,00
€ 57,95
-11% Star Vie
Star Vie Hard Eva Kenta zwart | De rugzak Star Vie Hard Eva Kenta zwart 2024 combineert stijl en functionaliteit voor padelspelers. Ruim, comfortabel en met veilige compartimenten

Star Vie backpack Hard Eva Kenta zwart 2024

Bereid je voor om de padelbaan te veroveren met de backpack Star Vie Hard Eva Kenta zwart 2024, een essentieel accessoire voor elke padelspeler. Het eigentijdse ontwerp in zwart wordt gecombineerd met functionaliteit en stevigheid, waardoor het een perfecte keuze is voor zowel de baan als voor werk.

De Star Vie Hard Eva Kenta rugzak valt op door zijn grote capaciteit en het beschermde vak voor elektronische apparaten. Met een slim en veelzijdig ontwerp is deze backpack ideaal om je padeluitrusting en persoonlijke spullen met maximaal comfort en veiligheid te dragen.

Kenmerken backpack Star Vie Hard Eva Kenta Zwart 2024

  • Grote capaciteit met centraal vak voor het padelracket en uitrusting.
  • Beschermde zak voor elektronische apparaten, dus je kunt het ook voor werk gebruiken.
  • Lumbale steun en verstelbare handvatten voor meer comfort tijdens het vervoer.
  • Apart ventilatievak voor schoenen.
  • Stootvaste structuur met duurzame materialen zoals Polyester Basket en Hard Eva.
  • Behoort tot de Star Vie 2024 padelaccessoires collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Star Vie Hard Eva Kenta backpack is bedoeld voor padelspelers die hun uitrusting en elektronische apparaten veilig en stijlvol willen dragen. Het is perfect voor spelers die een functioneel accessoire zoeken voor zowel op de baan als in het dagelijks leven.

Waarom zal het je bevallen?

Deze rugzak zal je betoveren door zijn verfijnde ontwerp en functionaliteit. De opbergcapaciteit en het comfort tijdens het vervoer maken het een onmisbare optie voor actieve en professionele spelers die tussen de baan en het werk bewegen.

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie is een erkend merk in de wereld van padel, bekend om zijn kwaliteit en innovatieve ontwerp. Hun producten weerspiegelen de toewijding aan uitmuntendheid en zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten