Sleutelhanger Vibora Titan
  • Sleutelhanger Vibora Titan

Sleutelhanger Vibora Titan

PVP: € 8,00
€ 5,95
-26% Vibora
Vibora Titan | Geef je sleutels een opvallende uitstraling met de witte Vibora Titan sleutelhanger. Koop het nu tegen de beste prijs en geniet van een unieke en onmiskenbare accessoire
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Sleutelhanger Vibora Titan padel

Laat je sleutels opvallen met de Vibora Titan sleutelhanger! Deze sleutelhanger in de vorm van een padelracket, gemaakt van rubber met het exclusieve ontwerp van Vibor-a, is een onmisbare accessoire voor padelliefhebbers. Met een totale lengte van ongeveer 13 cm en een afmeting van het racket van ongeveer 7x4x1 cm is deze sleutelhanger het perfecte cadeau voor padelliefhebbers.

Bovendien maakt de witte kleur die overeenkomt met de Vibora Titan 2024 ontwikkeld door het merk het tot een decoratieve en functionele accessoire. Verlies nooit meer je sleutels en geef een stijlvolle touch aan je dagelijks leven met deze praktische sleutelhanger die je passie voor padel weerspiegelt. Koop het nu en maak het verschil!

Kenmerken van de witte Vibora Titan sleutelhanger

  • Gemaakt van duurzaam en stevig rubber.
  • Exclusief ontwerp van het merk Vibor-A.
  • Totale lengte van ongeveer 13 cm, met een afmeting van het racket van 7x4x1 cm.
  • Decoratieve en functionele accessoire, perfect voor padelliefhebbers.
  • Witte kleur die overeenkomt met de Vibora Titan 2024.
  • Onderdeel van de Vibora 2024 accessoirecollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Deze sleutelhanger is bedoeld voor alle padelliefhebbers die een vleugje stijl en persoonlijkheid aan hun sleutels willen toevoegen. Ideaal voor degenen die functionaliteit en exclusief ontwerp waarderen.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult dol zijn op deze Vibora Titan sleutelhanger vanwege zijn unieke ontwerp en praktisch nut. Het zal niet alleen je sleutels veilig houden, maar ook een stijlvolle touch toevoegen aan je dagelijkse leven. Wacht niet langer en geef je sleutels een sportieve uitstraling met deze geweldige sleutelhanger!

Ontdek meer over het merk Vibora

Vibora is een bekend merk in de wereld van padel vanwege hun toewijding aan kwaliteit en innovatie. Met een lange geschiedenis in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige padelproducten, blijft Vibora opvallen op de markt met hun exclusieve ontwerpen en uitstekende prestaties op de baan. Koop Vibora-producten en til je spel naar een hoger niveau!

Features Jaar: 2024
Onze beste producten