Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Yarara Geavanceerd 2020
  • Vibora Yarara Geavanceerd 2020
  • Vibora Yarara Advanced 2020

Vibora Yarara Geavanceerd 2020

PVP: € 300,00
€ 156,00
-49% Vibora
Vibora Yarara Advanced padel padel racket nieuw model rood | Domineer het spel met dit krachtige Vibora-racket, een van de best verkochte modellen vanwege zijn prestaties die in deze editie terugkeren met een harde aanraking en een nieuw ontwerp.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibor-a Yarara Advanced roja

Een nieuwe editie van het door spelers meest gevreesde racket keert terug: de Yarara Advanced uit de nieuwe padel racketcatalogus van Vibora 2020. Het is een van de noviteiten van dit seizoen, een model in traanvorm en iets omhoog zodat de speler een extra power krijgt .

Het merk heeft zijn beste technologieën en materialen gebruikt bij de constructie, dus het heeft een koolstofstructuur, waardoor het een grote weerstand heeft. Binnenin heeft het halfhard rubber en bevat het een anti-vibratiesysteem om te genieten van een spel zonder blessures.

Vibor-a Yarara Advanced rood, analyse

  • De Vibora Yarara Advanced 2020 biedt een hardere aanraking met eva-rubber van gemiddelde hoge dichtheid.
  • Zachtere slag dankzij het anti-vibratiesysteem.
  • Teardrop-formaat om een goede sweet spot en een enigszins hoge balans te behouden.
  • Carbon constructie, versterkt de omtrek voor meer weerstand.
  • Nieuw ontwerp van het hart dat het een stabiele slag geeft zonder te draaien.
  • Esthetiek met de slang in rood en glanzend vernis.
  • Een van de nieuwe Vibor-a padel rackets voor heren 2020.

Voor wie is het? Geschikt voor de hardste slagmensen, met een professioneel of gevorderd spelniveau aangezien het door zijn balans en gebruikte materialen een krachtig padel racket is. Het zal je dus helpen om de bal gemakkelijk uit de baan te krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je je rivalen al doet beven door het te zien. Geniet van het onberispelijke ontwerp in zwarte, rode slang en zilveren details. Zonder twijfel een imago dat heel goed bij zijn speelstijl past, een agressief padel racket zowel op als naast het veld.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten