Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Overgrips Pro Vibora Lisos x3 Azul
  • Overgrips Pro Vibora Lisos x3 Azul

Overgrips Vibora Pro Lisos x3 Azul

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Vibora
Overgrips voor padel Vibora Pro Lisos x3 Azul | Geweldige sensaties bij het grijpen van je racket met deze Vibora padel overgrips, gemaakt van hoogwaardige materialen, een glad oppervlak en een gemiddelde dikte

Gladde Overgrips Vibora Pro Blauw

Neem geen genoegen met accessoires, ga voor de hoogste kwaliteit en geniet van optimale prestaties tijdens het spel. Koop de Pro Smooth x3 Blue padel overgrips uit de Vibora 2021-collectie, een pakket van 3 eenheden die je nu voor de beste prijs kunt krijgen.

Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en met een gemiddelde dikte, wat garant staat voor de beste sensaties. Aan de andere kant blijven ze in goede conditie voor meer games en bieden ze een drogere grip omdat ze de ophoping van vocht in de handen voorkomen.

Vibora overgrips Pro Smooth Blue, kenmerken

  • De Vibora Pro Lisos x3 Azul hebben een gladde textuur en een gemiddelde dikte.
  • Gemaakt met twee lagen voor meer weerstand.
  • Ze voorkomen wonden en blaren op de handen.
  • Groot absorptievermogen, ook in de zomer.
  • Ze zorgen voor een stevige en sterke grip.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Vibora Padel 2021-catalogus.

Voor wie is het? Naar onze mening zijn ze de beste optie voor diegenen die vocht in hun handen willen bestrijden of de grip van hun racket willen aanpassen zonder daarvoor aanraking en sensaties op te offeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je ze niet alleen in het blauw kunt krijgen, zijn ze ook in meer kleuren verkrijgbaar zodat je ze kunt combineren met je padel tennisracket. Het zijn ook goedkope overgrips, dus je zult genieten van al hun kwaliteit voor een goede prijs.

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van de beste sensaties op de baan met Vibora Padel, een merk dat steeds meer aanzien geniet bij het publiek. En het is dat hij al vele jaren in padel zit en spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Alba Galán, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrust.

Vind je beste bondgenoot op het veld dankzij de nieuwe collectie Vibora padel rackets, schoenen, textiel en andere accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen, technologieën en ontwerpen om uitzonderlijke prestaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten