Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Yarara Classic Edition
  • Vibora Yarara Classic Edition

Vibora Yarara Klassieke Editie

PVP: € 250,00
€ 224,95
-11% Vibora
Vibora Yarara Classic Edition padel racket | Krijg extra power in je spel met dit Vibora padel racket, een zeer goed uitgebalanceerd model dat extra punch biedt voor je winnende slagen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibora Yarara padel racket Klassieke vergulde editie

Kies je beste bondgenoot om je wedstrijden te winnen dankzij de nieuwe Vibora Padel 2022- catalogus. Koop het Yarara Classic Edition gouden padel racket, een bekend model onder de meeste spelers. Het behoudt zijn oversized formaat, maar we merken dat de balans iets hoger is, dus het biedt extra kracht.

Voor de constructie heeft het bedrijf hoogwaardige materialen gebruikt, zoals bijvoorbeeld de nieuwste generatie koolstof in de hele structuur. Om de vlakken te versterken, is er 3k-stof gebruikt naast zacht eva-rubber aan de binnenkant, wat zeer goede sensaties en meer zoetheid genereert.

Vibor-a Yarara Classic Edition goud, kenmerken

  • De Vibora Yarara Classic Edition past zich aan elke speelstijl aan dankzij zijn oversized vorm en middelhoge balans.
  • Geweldig balgevoel met het zachte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Verbeter uw prestaties in elk deel van de baan.
  • Constructie met hoogwaardige materialen voor een solide constructie.
  • Veelzijdig racket dat opvalt door zijn extra power nabij het net.
  • Versterkingen in de structuur die het steviger maken en verdraaien voorkomen.
  • Verkrijgbaar in de Vibor-a 2022 padel racketcollectie.

Voor wie is het? Naar onze mening raden we het aan voor spelers van hoog niveau die op zoek zijn naar de beste prestaties in elke actie, omdat het een veelzijdig racket is dat zich aan elke actie aanpast en altijd extra kracht levert.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult hem niet alleen waarderen vanwege zijn prestaties op het circuit, maar ook vanwege zijn spectaculaire ontwerp. Geniet van de beste vibora-afwerkingen, in deze editie keert het terug met een zichtbaar koolstofontwerp, gouden logo en rode details.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten