Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Black Mamba Classic Edition
  • Vibora Black Mamba Classic Edition

Vibora Black Mamba Klassieke Editie

PVP: € 215,00
€ 193,50
-10% Vibora
Vibora Black Mamba Classic Edition padel racket | Nieuwe editie van de Vibora-klassieker, een veelzijdig padel racket dat de beste balans biedt tussen kracht, controle en comfort voor ervaren spelers.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibora Black Mamba Classic Edition Amarilla

Geef geen punten op aan je rivalen met het gele Black Mamba Classic Edition padel racket, een bekend model dat je zult vinden in de nieuwe Vibora Padel 2022-collectie. Het biedt een grote veelzijdigheid dankzij het oversized formaat en de gecentreerde balans, zodat je zal de kracht en de controle hebben die u nodig hebt.

Aan de andere kant biedt het een zeer goede baloutput en gevoel bij het slaan, omdat er binnenin zacht eva-rubber is gebruikt. Voor het exterieur heeft het bedrijf hoogwaardige materialen gebruikt, zoals de nieuwste generatie koolstof in de hele structuur en 3k-stof op het oppervlak voor meer weerstand.

Vibor-a Black Mamba Classic Edition geel, kenmerken

  • De Vibora Black Mamba Classic Edition heeft een oversized mal en bevatte balans.
  • Geweldige baloutput en minder trillingen met het zachte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Veelzijdige schep met veel zoetheid in de hand.
  • Constructie van carbonweefsel voor een solide structuur.
  • 3k-stofoppervlak dat het meer weerstand geeft.
  • Glad materiaalontwerp met geel slangenlogo.
  • Verkrijgbaar in de Vibor-a 2022 padel racketcollectie.

Voor wie is het? Gericht op spelers van een gevorderd niveau die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket, dat wil zeggen een racket waarmee ze hun beste slagen zowel vanaf de achterkant van het veld als dichtbij het net kunnen maken.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult hem niet alleen waarderen vanwege zijn prestaties op het circuit, maar ook vanwege zijn verfijnde ontwerp. Geniet van de beste vibora-afwerkingen, in deze editie keert het terug met een zichtbaar koolstofontwerp en spectaculaire gele details!

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht, Zacht
Onze beste producten