Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Yarara Aniversario
  • Vibora Yarara Aniversario
  • Vibora Yarara Aniversario
  • Vibora Yarara Aniversario

Vibora Yarara Aniversario

PVP: € 430,00
€ 386,95
-11% Vibora
padel padel racket Vibora Yarara Jubileum | Een klassieker van Vibora keert terug, een veelzijdig padel racket dat voor extra power zorgt en terugkeert met een exclusief ontwerp om zijn jubileum te vieren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibora Jubileum Yarara Gouden en Rood

Het laatste nieuws over Vibora Padel 2022 is nu beschikbaar in onze online winkel. Dit seizoen brengt het een reeks modellen uit om zijn verjaardag te vieren, zoals het geval is van het Yarara Aniversario gouden en rode padelracket, een uitgebalanceerd model dat een pluspunt biedt van macht.

Om dit te doen, handhaaft het het teardrop-formaat met een middelhoge balans, zodat de sweet spot iets hoger ligt. Het heeft een carbon constructie met 12k stof op het oppervlak voor een droger gevoel. Het bevat ook zacht EVA-rubber aan de binnenkant, een zacht schuim dat de sensaties verbetert.

Gouden en rode Vibor-a Yarara-jubileum, kenmerken

  • Overmaats formaat om de sweet spot van de Vibora Yarara Aniversario 2022 uit te breiden.
  • We merken de medium - hoge balans op, die de punch verhoogt.
  • Zacht eva-rubber in de kern dat vervelende trillingen voorkomt
  • Het combineert een koolstofstructuur en 12K-vlakken om meer stevigheid te bereiken.
  • Blad zeer goed gecompenseerd waarmee we extra vermogen krijgen.
  • Nieuw hartontwerp dat de handling verbetert en trillingen voorkomt.
  • Exclusieve afwerking voor je jubileum, in glad mat met rode en gouden details.
  • Inbegrepen in het geavanceerde assortiment Vibor-a 2022 padel rackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor ervaren spelers die op zoek zijn naar een veelzijdig padel racket met extra kracht, aangezien de yarara een extra groot formaat heeft om de bal te controleren, maar de middelhoge balans geeft ons meer kracht bij het slaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat met het nieuwe ontwerp van het hart de prestaties en beheersbaarheid zijn verbeterd. Het is ook de mooiste op esthetisch niveau, omdat het terugkeert met een ontwerp voor het jubileum in gladde, matte, zichtbare koolstof met gouden details en een rood hart. We kunnen alleen maar zeggen... spectaculair!

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, het uitrusten van World Padel Tour-spelers zoals Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires om op je beste niveau te presteren. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Tacto Duro, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten