Poison Viper T-shirt

PVP: € 26,86
€ 16,50 van
-39% Vibora
Vernieuw je garderobe met het nieuwe Poison t-shirt van de firma Vibora, een kledingstuk dat perfect is voor tijden zoals de zomer omdat het goed ademend is
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 7 oktober, 2022
Selecteer grootte
 • L
 • XL
DICHTBIJ

Poison Viper T-shirt

Wacht niet langer en rust jezelf uit met de garderobe die je alleen het beste van padelkleding zult zien. Ontdek de nieuwe Vibora 2022 textielcollectie waar je het Poison padel tennis t-shirt kunt vinden met een zwart-wit design, perfect om padel tennis te spelen of te dragen met meer casual kleding.

Bij de vervaardiging zijn hoogwaardige materialen gebruikt die de atleet alle comfort bieden tijdens het dragen, daarom kunt u uw beste bewegingen zonder belemmeringen uitvoeren. In de stof vinden we polyester terug, wat het een grote weerstand tegen gebruik geeft.

Vibora Poison wit t-shirt, kenmerken

 • De Vibora Poison is gemaakt van ademende materialen om ophoping van zweet te voorkomen.
 • Hiermee kunt u al uw bewegingen maken zonder belemmeringen om uw beste foto's te maken.
 • 100% polyester constructie voor duurzaamheid.
 • Het veroorzaakt geen jeuk of irritatie van de huid dankzij de zachte materialen die zijn gebruikt.
 • Verkrijgbaar in een groot aantal verschillende maten om degene te kiezen die je het leukst vindt.
 • Textielcatalogus voor mannen Vibora 2022.

Voor wie is het? Het is ontworpen voor al die spelers die op zoek zijn naar een technisch shirt waarmee ze comfortabel kunnen sporten en padel kunnen spelen, vooral in de zomer als het warmer is.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege zijn ongelooflijke kwaliteit, maar ook vanwege het klassieke maar mooie ontwerp waarmee het is ontworpen. Er is gekozen voor zwart en wit, dus het is heel gemakkelijk te combineren met je andere sportkleding.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk van erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten