Ball Rescuer Premium Plus Drukregelaar

PVP: € 33,06
€ 29,71
-11% Vibora
Ball Rescuer Premium Plus-drukregelaarpakket | Verleng de levensduur van padel-ballen met deze Premium Plus-drukregelaar die bestaat uit een inflator, een deksel en een klem die aan de balcanisters wordt bevestigd

Ball Rescuer Premium Plus baldrukregelaar

Herstel de ballen die je al hebt gebruikt met de Ball Rescuer Premium Plus-drukregelaar. Het is een apparaat waarmee de originele verpakking van tennis- of padelballen kan worden omgezet in een onder hoge druk staande bus en om ze in perfecte staat te houden, waardoor hun duurzaamheid van 2 tot 4 keer wordt vermenigvuldigd.

De bediening is eenvoudig: je moet de klem aan de container met ballen bevestigen, de ballen erin steken en het deksel sluiten met behulp van de draad, altijd strak. Plaats vervolgens de opening van de opblaaspomp op het vulventiel en blaas op tot de juiste druk.

Ball Rescuer Premium Plus-pakket, kenmerken

  • Geniet van een perfecte boot met de Ball Rescuer Premium Plus boot.
  • Het maakt het mogelijk om containers onder hoge druk te zetten, tot 35 psi.
  • Het heeft een indicator waarmee u de druk te allen tijde kunt regelen.
  • Makkelijk in gebruik en neemt geen ruimte in omdat het uit 2 delen bestaat.
  • Hogedruk booster kit met inflator inbegrepen.
  • U kunt de compatibele boten hier bekijken.
  • Drukoplader geldig voor padelballen.

Voor wie is het? Gericht op elke speler die langer van optimale balprestaties wil genieten, omdat met het Ball Rescuer Premium Plus-pakket de levensduur van de ballen wordt vermenigvuldigd met twee tot vier keer, waardoor productie en gegenereerde emissies worden vermeden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u geld bespaart op padel-ballen, omdat u ze niet zo vaak hoeft te vervangen. Het neemt ook een minimale ruimte in de tas in, omdat het bestaat uit een deksel, klem en inflator en direct aan de balcontainers is bevestigd, waardoor het gemakkelijker te vervoeren is.

Lees meer over de BALL RESCUER

Als je een padelprofessional bent, dat wil zeggen als club of monitor, weet je hoe belangrijk het is om altijd met de ballen in perfecte staat en met de optimale druk te spelen. De kar voor professionals is ontwikkeld om de druk te laden en altijd een perfecte boot te hebben.

Ontdek wat deze overdrukker voor jou kan doen en train altijd op het beste niveau. Het is geldig voor zowel tennis- als padelballen en je kunt het direct aan de boot bevestigen. Zo minimaliseert het het gebruik van grondstoffen, verpakkingen en transport, waardoor er minder CO2-uitstoot in de atmosfeer ontstaat.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten