Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Black Mamba Liquid Edition 2023
  • Vibora Black Mamba Liquid Edition 2023
  • Vibora Black Mamba Liquid Edition 2023
  • Vibora Black Mamba Liquid Edition 2023

Vibora Black Mamba Liquid Edition 2023

PVP: € 350,00
€ 297,95
-15% Vibora
padel racket Vibora Black Mamba Liquid Edition 2023 | Geniet van meer controle en kracht met de nieuwe editie van de Black Mamba, een Vibora-model dat terugkeert met nieuwe materialen en innovatieve Liquid-technologie.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibora Black Mamba Liquid 2023 padel racket

Maak je beste foto's zowel op het net als op de baan met de nieuwste editie van het padel racket Black Mamba Liquid Edition, verkrijgbaar in de nieuwe collectie Vibora Padel 2023. Het is een van de meest succesvolle modellen van het bedrijf dat terugkeert met een spectaculair ontwerp naast de vloeibare technologie waar ze zo van houden, omdat de prestaties spectaculair zijn.

Het heeft een druppelvormig formaat met een medium balans, dus het is zeer goed uitgebalanceerd. De constructie is van 12k stof, wat hem extra stijfheid geeft. Het heeft ook een ruw oppervlak en zacht eva-rubber aan de binnenkant, dus we zullen genieten van een zeer goede balopbrengst bij langzame slagen en een zacht gevoel in de aanraking.

Vibor-a Black Mamba Liquid geel, kenmerken

  • Oversized formaat en medium balans voor een perfecte balans van de Vibora Black Mamba Liquid Edition.
  • Onverslaanbaar gevoel met het zachte eva-rubber dat aan de binnenkant is gebruikt.
  • Stevige structuur met gebruik van 100% carbon en 12k stof.
  • Nieuw hartontwerp dat zorgt voor meer stabiliteit en trillingen vermindert.
  • Ruwe gezandstraalde afwerking in het impactgebied, wat de spin verbetert.
  • Het omvat het door het merk ontwikkelde vloeistofsysteem dat de prestaties verbetert.
  • Veelzijdig padel racket, met een iets hardere touch voor meer punch.
  • Inbegrepen in de nieuwe collectie geavanceerde mesjes Vibor-a 2023.

Voor wie is het? Voor ervaren spelers, met een veelzijdige speelstijl omdat het een uitgebalanceerd racket is waarmee we off-center slagen kunnen corrigeren en onze slagen meer kracht kunnen geven dankzij de combinatie van materialen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het het iconische model van het merk is, een veelzijdige schep die de bestseller wordt. Je zult ook genieten van een fantastische glanzende afwerking die de kleur zwart combineert met de gele slang en details in het hartgebied in fosforgeel.

Ontdek meer over het merk VIBOR-A

Geniet van de beste padelervaring met Vibora Padel, een Spaans merk met een lange geschiedenis in de sector. Er is een jarenlange geschiedenis van het bedrijf, waarbij spelers van de omvang van onder andere Martín Sánchez Piñeiro of Josete Rico zijn uitgerust.

Wacht niet langer en haal in onze online winkel de nieuwe collectie padel padel rackets, kits en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om de atleet uitzonderlijke prestaties te bieden in elke wedstrijd.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten