Vibora Naya Liquid Edition 2023
  • Vibora Naya Liquid Edition 2023
  • Vibora Naya Liquid Edition 2023

Vibora Naya Liquid Edition 2023

PVP: € 300,00
€ 159,96
-47% Vibora
padel racket Vibora Naya Liquid Edition 2023 | Bereik je beste spel met dit Vibor-a racket voor dames, een gecompenseerd model dat terugkeert in 12k stof en een zanderige afwerking die de spin verbetert
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 29 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibora Naya Liquid Edition dames padel racket

Domineer je tegenstanders met de nieuwste editie van het Naya Liquid Edition padel racket in roze, een model dat dit seizoen volledig opnieuw is ontworpen door Vibora 2023. Het blijft een high-comcapition padel racket voor dames, ontworpen in een druppelvorm en met een medium balans om de kracht en controle te bieden die we nodig hebben bij aanval en verdediging.

Carbon is gebruikt voor de constructie, waardoor de vliegtuigen zijn versterkt met 12k stof, wat het een grote weerstand geeft. Als belangrijkste nieuwigheid heeft het een zanderige ruwheid, waarmee we onze shots meer effect kunnen geven. Het heeft ook zacht eva-rubber en een anti-vibratiesysteem geïntegreerd in het hart om een zeer comfortabele slag te bereiken.

Vibora Naya Liquid Edition roze, kenmerken

  • Oversized formaat met medium balans van de nieuwe Vibora Naya Liquid Edition 2023.
  • Sandy finish oppervlak om de effecten te verbeteren.
  • Eva zachte rubberen binnenkern om sensaties niet te verliezen.
  • Grote sterkte van de structuur dankzij het gebruik van 12k carbon.
  • Stabiel en trillingsvrij slaan dankzij het nieuwe hartontwerp.
  • Veelzijdig racket voor dames dat zich aanpast aan elke speelstijl.
  • Spectaculaire baanprestaties met de nieuwe toegepaste liquid tech-technologie.
  • Nieuwe collectie rackets voor dames Vibor-a 2023.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ontworpen voor gevorderde spelers, degenen die intensief strijden en een uitgebalanceerd racket nodig hebben om hun beste schoten te kunnen maken vanaf elk deel van het veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Naast zijn fantastische eigenschappen heeft hij een lager gewicht, ongeveer tussen de 355 - 370 gram, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Ten slotte stelt zijn nieuwe afbeelding in zwarte en roze details ook niet teleur, een combinatie die je zal laten schitteren op het circuit.

Ontdek meer over het merk VIBOR-A

Geniet van de beste padelervaring met Vibora Padel, een Spaans merk met een lange geschiedenis in de sector. Er is een jarenlange geschiedenis van het bedrijf, waarbij spelers van de omvang van onder andere Martín Sánchez Piñeiro of Josete Rico zijn uitgerust.

Wacht niet langer en haal in onze online winkel de nieuwe collectie padel padel rackets, kits en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om de atleet uitzonderlijke prestaties te bieden in elke wedstrijd.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten