Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Black Mamba Junior 2023
  • Vibora Black Mamba Junior 2023
  • Vibora Black Mamba Junior 2023
  • Vibora Black Mamba Junior 2023

Vibora Black Mamba Junior 2023

PVP: € 94,95
€ 84,95
-11% Vibora
padelschoen Vibora Black Mamba Junior 2023 | Dat de kleintjes maximaal genieten met dit Vibora padel racket voor kinderen, een control padel racket, licht en flexibel waarmee ze vooruitgang kunnen boeken en plezier kunnen hebben
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibora Black Mamba kinderpadel racket

Laat de kleintjes genieten van de beste sensaties op het veld met het nieuwe Black Mamba Junior padelracket in turquoise, een model beschikbaar in de collectie Vibor-a Padel 2023. Het is een replica van de Black Mamba, maar het heeft flexibelere materialen de constructie, het lichte gewicht en een manchet aangepast voor jongeren.

Het is dus vervaardigd met glasvezel, dat zich snel aanpast en een geweldige speelbaarheid biedt. Voor de kern is zacht eva-rubber gebruikt, waardoor het een zeer comfortabele aanraking en minder trillingen genereert. Om het af te maken, geven de ronde vorm en de ingesloten balans hem een zeer brede sweetspot, zodat je de bal gemakkelijk kunt terugslaan.

Vibora Black Mamba voor kinderen turkoois, kenmerken

  • De Vibora Black Mamba Junior is een aanpassing van het volwassen model.
  • Controlepadel racket die alle fouten zal vergeven.
  • Zeer comfortabele aanraking dankzij het gebruikte Eva-rubber aan de binnenkant.
  • Glasvezelconstructie voor meer speelbaarheid.
  • Aangepast aan de behoeften van kinderen met minder gewicht en vuisten.
  • Matte afwerking in zwart en turkoois.
  • Opgenomen in de Vibora 2022 kinderracketcollectie.

Voor wie is het? Speciaal ontworpen voor jonge spelers, jongens of meisjes tussen 7 en 12 jaar die beginnen met spelen of al een gemiddeld niveau hebben en een control padel racket nodig hebben dat is aangepast aan hun behoeften om wedstrijd na wedstrijd vooruit te komen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is aangepast aan de behoeften van de kleintjes, met een kleiner gewicht en kleinere afmetingen zodat het voor hen niet moeilijk is om het te verplaatsen. Bovendien is het visueel erg cool omdat het een esthetiek presenteert in zwart met turquoise details, gewoonweg spectaculair!

Ontdek meer over het merk VIBOR-A

Geniet van de beste padelervaring met Vibora Padel, een Spaans merk met een lange geschiedenis in de sector. Er is een jarenlange geschiedenis van het bedrijf, waarbij spelers van de omvang van onder andere Martín Sánchez Piñeiro of Josete Rico zijn uitgerust.

Wacht niet langer en haal in onze online winkel de nieuwe collectie padel padel rackets, kits en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om de atleet uitzonderlijke prestaties te bieden in elke wedstrijd.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten