Vibora King Cobra Xtreme 3K 2024
  • Vibora King Cobra Xtreme 3K 2024
  • Vibora King Cobra Xtreme 3K 2024

Vibora King Cobra Xtreme 3K 2024

PVP: € 185,00
€ 184,95
-1% Vibora
Vibora King Cobra Xtreme 3K A000441 | Duik in een ongekend padelspel met de Vibora King Cobra Xtreme 3K 2024. Maximale kracht en stellaire ontwerp in een uniek padel racket. Voel de kracht!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibora King Cobra Xtreme 3K padelracket

Introductie van de Vibora King Cobra Xtreme 3K 2024, een juweel in de kroon van modern padel. Het gedurfde ontwerp en de ongeëvenaarde prestaties maken het een icoon op de padelbanen, tegemoetkomend aan de eisen van spelers die kracht en precisie in elke slag zoeken.

De fusie van esthetiek en techniek is duidelijk in de druppelvorm en de stijlvolle rode 3K carbon afwerking. Met een evenwicht ontworpen om de kracht te maximaliseren, belooft deze padel racket je spel te transformeren, krachtige slagen leverend zonder de verdediging te compromitteren.

Kenmerken padel racket Vibora King Cobra Xtreme 3K 2024

  • Padel racket van maximale kracht dankzij de diamantvorm en balans naar de punt.
  • Afwerking in 3D-reliëf satijn dat de effecten bij elke slag verbetert.
  • Stevige bouw met carbon en rood 3k carbon weefsel.
  • Brugontwerp van de jubileumserie dat superieure stabiliteit garandeert.
  • Kern van gelamineerd EVA SP rubber van gemiddelde dichtheid voor een uitzonderlijk gevoel.
  • Maakt deel uit van de Vibora 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is speciaal ontworpen voor gevorderde spelers met verfijnde techniek. Het kleinere en gecentreerde sweet spot maakt het ideaal voor diegenen die het luchtspel beheersen en op zoek zijn naar een instrument om hun vaardigheid op de padelbaan te versterken.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Vibora King Cobra Xtreme zal je niet alleen betoveren met zijn prestaties, maar ook met zijn onberispelijke esthetiek. Het rode 3k carbon geeft een afwerking die niet onopgemerkt zal blijven. Verhoog je spel en schitter met de King Cobra Xtreme essentie in elk spel.

Ontdek meer over het merk Vibora

Sinds de oprichting heeft Vibora zich gepositioneerd als een leider in de padel industrie, synoniem voor innovatie en uitmuntendheid. Elk padel racket weerspiegelt de toewijding en inzet van het merk voor kwaliteit en superieure prestaties.

Door de jaren heen heeft Vibora zijn unieke stempel op de padelwereld gedrukt, een traditie bouwend die vakmanschap van hoge kwaliteit combineert met constante innovatie. Kiezen voor Vibora betekent deel uitmaken van een geschiedenis van kampioenschap en passie.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten