Wilson Bela V2.5 Elite 2024
  • Wilson Bela V2.5 Elite 2024
  • Wilson Bela V2.5 Elite 2024

Wilson Bela V2.5 Elite 2024

PVP: € 230,00
€ 184,01
-20% Wilson Padel
Wilson Bela V2.5 Elite WR161311U+ | Til je spel naar een hoger niveau met de Wilson Bela V2.5 Elite 2024. Uiterste controle en dynamische kracht om de baan te domineren. Voel de verandering in je hand!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Bela V2.5 Elite padel racket

Ontdek de nieuwste innovatie voor padelliefhebbers: de Wilson Bela V2.5 Elite 2024. Deze racket, het resultaat van de samenwerking met de legende Fernando Belasteguín, belooft je spel te revolutioneren door ongeëvenaarde controle en kracht te bieden. Het uitgebreide sweet spot en de exclusieve Spin Effect textuur stellen je in staat om de baan te domineren met ongelooflijke rotatie en precisie.

Het ontwerp van de Wilson Bela V2.5 Elite 2024 omvat een Soft Eva kern die zorgt voor een superieure demping, samen met een laag van koolstofvezel die je in staat stelt krachtige slagen te slaan. Met zijn geavanceerde technologie van geoptimaliseerd boren is deze racket ontworpen om je prestaties bij elke wedstrijd te maximaliseren.

Kenmerken van de Wilson Bela V2.5 Elite 2024 racket

  • Vernieuwd sweet spot oppervlak voor een gelijkmatig gevoel.
  • Spin Effect textuur en scherpe gaten technologie voor superieure rotatie.
  • Comfortabele grip dankzij de inkepingen die de grip bevat, ontworpen om de vingers te plaatsen.
  • Koolstofvezel gezicht voor indrukwekkende slagkracht.
  • Soft Eva Core voor een perfecte combinatie van comfort en lichtgewicht kracht.
  • Behoort tot de collectie van Wilson 2024 rackets.

Voor wie is het bedoeld?

Perfect voor gevorderde en ervaren spelers omdat het een zeer goede kracht biedt bij het raken, maar zonder de controle en precisie te verliezen. Ontworpen voor zowel strategen als aanvallers, omdat het niet zo technisch is als de Bela Pro, dus het zal zich aanpassen aan je speelstijl en deze naar nieuwe hoogten tillen.

Waarom zal het je bevallen?

De Bela racket vangt de essentie van wat elke padelspeler wenst: een superieure tactiele respons, uitzonderlijke duurzaamheid en een ontwerp dat vertrouwen inspireert bij elke slag. Ervaar een tastbare verbetering in je spel dankzij de precisietechniek van Wilson.

Ontdek meer over het merk Wilson

Wilson, met een erfenis van innovatie en uitmuntendheid, staat al meer dan een eeuw aan de top van de sportuitrusting. Bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en prestaties, heeft Wilson zijn positie als een toonaangevend merk in de wereld van padel geconsolideerd door samen te werken met enkele van de beste spelers in de sport om producten te ontwerpen die de verwachtingen overtreffen.

Door voor Wilson te kiezen, kies je voor een merk dat diepgaand begrip heeft van de behoeften van spelers van alle niveaus. Hun focus op voortdurende innovatie en prestatieverbetering heeft van hun padelrackets een favoriete keuze gemaakt voor zowel professionals als amateurs.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten