Wilson Ultra Pro V2
  • Wilson Ultra Pro V2
  • Wilson Ultra Pro V2

Wilson Ultra Pro V2

PVP: € 250,00
€ 144,95
-43% Wilson Padel
Wilson Ultra Pro V2 padelracket | Geniet van de beste balans tussen power en controle met dit Wilson padel racket, gemaakt van 100% carbon met high-density eva-rubber en een laag gewicht.

Wilson Ultra Pro V2 zwart en blauw racket

We analyseren het laatste nieuws in de sector, zodat u uw perfecte bondgenoot kunt hanteren. Ontdek het nieuwe Ultra Pro V2 padelracket in zwarte en blauwe details uit de Wilson Padel 2022 advanced-serie, een model dat is vervaardigd in een vrij licht gewicht en in een druppelvormig formaat met een gerichte balans om het zeer handelbaar te maken.

Het beschikt over een koolstofconstructie samen met Power Pillar-technologie, een nieuw overbrugd kernontwerp voor een solide constructie en verhoogde stabiliteit. Binnenin is eva-rubber met een hoge dichtheid gebruikt, dus de aanraking is harder, wat het gevoel van kracht en controle verbetert. Ten slotte bevat het een korrelige textuur om de effecten te verbeteren.

Wilson Ultra Pro V2 zwart en blauw, kenmerken

  • De Wilson Ultra Pro V2 presenteert een lichter gewicht, ongeveer meer dan 355 gram.
  • Druppelformaat met medium-hoge balans om het evenwichtiger te maken.
  • Snel herstellend eva-schuim om meer kracht in de slag te krijgen.
  • Opti-Grip-textuur op de gezichten om betere effecten te bereiken.
  • Nieuw ontwerp van de brug dat het gewicht beter verdeelt en zorgt voor meer stabiliteit.
  • Infinity Edge-technologie die de sweetspot van het racket vergroot.
  • Veelzijdig racket dat uitstekende beheersbaarheid biedt.
  • Inbegrepen in het Wilson 2022-assortiment geavanceerde rackets.

Voor wie is het? Ideaal voor zowel gevorderde jongens als meisjes die op zoek zijn naar een veelzijdig racket, aangezien de nieuwe Ultra Pro V2 dankzij het lagere gewicht, de vorm en de balans zeer goed wordt gecompenseerd, zodat we onze beste slagen kunnen maken vanaf elk deel van het veld .

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je alle kwaliteit van Wilson in handen hebt, zowel in materialen als in design. Dit seizoen keert hij terug met een onberispelijke zwarte afwerking, met details en een deel van het hart in elektrisch blauw, een combinatie die voor niemand onopgemerkt zal blijven!

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 is het verantwoordelijk voor het uitrusten van de beste atleten ter wereld, dus in de racketsector vinden we ook producten van topkwaliteit voor alle soorten spelers.

Ontdek de gevarieerde catalogus van padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Dit seizoen heeft de vertegenwoordiging van Fernando Belasteguín op de WPT-circuits, je zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten