Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Wilson Bela Cap II witte
  • Wilson Bela Cap II witte
  • Wilson Bela Cap II witte

Wilson Bela Cap II witte

PVP: € 30,00
€ 24,95
-17% Wilson Padel
Wilson Bela Cap II witte padelcap | Voorkom dat de zon je gezicht verbrandt met de nieuwe Bela cap van Wilson, die ook deel uitmaakt van de spelerscollectie van Fernando Belasteguín.

Wilson witte padel cap van Fernando Belasteguin

Bescherm jezelf dit seizoen tegen de zon met de nieuwe collectie caps van het merk Wilson die je al beschikbaar hebt in onze online padel tennis winkel. Een daarvan is de witte Bela-cap die is ontworpen met de handtekening van de speler Fernando Belasteguin op de voorkant.

Voor de bereiding zijn materialen zoals polyester gebruikt, wat een grotere weerstand tegen wassen biedt, zodat het niet aan kwaliteit inboet. Aan de andere kant is het padel racket erg breed, perfect om het gezicht te beschermen tegen brandwonden op die dagen dat je buiten speelt.

Pro Raptor cap in rood, kenmerken

  • De Wilson Bela Cap is ontworpen met een verstelbare klittenbandsluiting.
  • De zijkanten zijn micro geperforeerd om zweetventilatie te verbeteren.
  • Het breedste padel racket om het gezicht te beschermen tegen mogelijke brandwonden.
  • Gemaakt met polyester voor meer weerstand tegen slijtage.
  • Het maakt deel uit van de collectie van de speler Fernando Belasteguín.
  • Nieuwe accessoires om padel Wilson 2023 te spelen.

Voor wie is het? Dit accessoire is perfect voor mensen die padel spelen of een buitensport beoefenen, waarvoor ze een accessoire nodig hebben dat hen helpt beschermen tegen de zon en brandwonden tijdens het spelen voorkomt.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het deel uitmaakt van de nieuwe Fernando Belasteguín-collectie, daarom is het ontworpen in het wit met de handtekening van de speler op de voorkant, zonder zweten wordt het een van je essentiële spullen om mee te nemen naar wedstrijden.

Lees meer over het merk WILSON

Er zijn veel atleten die vertrouwen hebben in Wilson Sport, een merk met een erkend prestige in de sportwereld dat zich heeft weten aan te passen aan veranderende tijden. Ontdek de nieuwe catalogus met schoenen, tenues en accessoires om padel te spelen.

Al zijn producten zijn gemaakt met hoogwaardige materialen en innovatieve technologische systemen om zich aan te passen aan de behoeften van het hele publiek. Vind het schoeisel dat het beste bij u past voor een goede prijs.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten