Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Wilson Padel Tour Blade green 2023
  • Padeltas Wilson Padel Tour Blade green 2023
  • Padeltas Wilson Padel Tour Blade green 2023

Padeltas Wilson Padel Tour Blade green 2023

PVP: € 110,00
€ 94,95
-14% Wilson Padel
Padeltas Thermoguard Wilson Padel Tour Blade groen 2023 | Bescherm je rackets tegen extreme temperaturen dankzij de nieuwe groen met zwarte Wilson Tour padel racket padel racketas, een grote tas van 100% polyester

Padeltas Wilson Padel Tour Blade groen 2023

Ontvang als een van de eersten de nieuwe Wilson tassencollectie 2023 in onze online winkel. Neem alles mee wat je nodig hebt met de nieuwe Tour padel racket groene padel racketas, een praktische tas om tot 4 rackets in op te bergen, evenals kleding of schoenen. Het is gemaakt van polyester en de gebieden die het meest worden blootgesteld aan slijtage zijn versterkt voor een grotere duurzaamheid.

Het formaat is vrij groot en het heeft een Thermoguard-coating om je racket te beschermen tegen extreme temperatuurschommelingen. Je kunt hem ook comfortabel vervoeren omdat hij een verstelbaar handgreepsysteem heeft om als rugzak op de schouders te dragen. Tot slot heeft hij handvatten aan de banden om breuk te voorkomen.

Wilson Tour padel racket tas in groen en zwart, kenmerken

  • De Wilson Padel Tour padel racket groen 2023 is vrij groot, met een afmeting van ongeveer 57 cm x 31 cm x 31 cm.
  • Capaciteit voor 4 padelrackets en Thermoguard-coating om temperaturen tegen te gaan.
  • Het heeft een indelingssysteem binnenin.
  • Kleine vakjes waarin je persoonlijke spullen bij de hand kunt houden.
  • Gevoerde en verstelbare schouderbanden voor comfortabel dragen.
  • Binnenopbergruimte ontworpen voor schoenen.
  • Nieuwe collectie Wilson 2023 padeltassen.

Voor wie is het? We denken dat het perfect is voor zowel professionele als amateurspelers die al hun uitrusting bij de hand moeten hebben, omdat de nieuwe Tour padel racket-tas genoeg ruimte biedt voor alles wat je nodig hebt.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het dubbele handvatsysteem draag je hem gemakkelijk als rugzak of als schoudertas. Ook esthetisch is het erg cool omdat het een combinatie van zwarte geur met het fluorgroene logo op de zijkant presenteert, een succes!

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten