Adidas Adipower Control 3.2 2024 Pickleball racket
  • Adidas Adipower Control 3.2 2024 Pickleball racket
  • Adidas Adipower Control 3.2 2024 Pickleball racket

Adidas Adipower Control 3.2 2024 Pickleball racket

PVP: € 200,00
€ 199,95
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower CTRL 3.2 PB1CA0U17 | Ervaar maximale controle en kracht met de Pala van Pickleball Adidas Adipower Control 3.2 2024! Ontworpen voor optimale prestaties in elke competitie
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 14 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Adidas Adipower Control 3.2 Pickleball racket

Ontdek de Pickleball racket Adidas Adipower Control 3.2 2024, een waar meesterwerk ontworpen om je spel naar het volgende niveau te tillen. Met een perfecte balans tussen controle en kracht geeft dit racket je het vertrouwen om elke slag met precisie en kracht te beheersen. Vervaardigd met 24k gealuminiseerde koolstofvezel, biedt de Adipower CTRL uitzonderlijke stijfheid voor krachtige slagen wanneer je het meest nodig hebt.

De Spin Blade Max-technologie garandeert indrukwekkende effecten bij elke slag, terwijl het spectaculaire ontwerp in rood en wit de kwaliteit en elegantie van het merk Adidas weerspiegelt. Met Polypropylene Honeycomb HD-rubber en het Structural Reinforcement-systeem biedt dit racket uitzonderlijke duurzaamheid en een gecentreerd sweet spot.

Kenmerken racket Adidas Adipower Control 3.2 2024

  • Vervaardigd met 24k gealuminiseerde koolstofvezel voor uitzonderlijke stijfheid.
  • Spin Blade Max-technologie voor indrukwekkende effecten bij elke slag.
  • Polypropylene Honeycomb HD-rubber voor een uniek slaggevoel.
  • Structural Reinforcement-systeem voor uitzonderlijke duurzaamheid.
  • Gecentreerd sweet spot voor optimale prestaties op de baan.
  • Onderdeel van de Pickleball Adidas 2024 racketcollectie.

Voor wie is het?

Dit racket is ontworpen voor spelers die een perfecte balans zoeken tussen controle en kracht bij elke slag. Het is ideaal voor degenen die hun spel naar een hoger niveau willen tillen en vol vertrouwen de baan willen domineren.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult dol zijn op dit racket vanwege zijn vermogen om uitzonderlijke prestaties te leveren in elk aspect van het spel. Van zijn spectaculaire ontwerp tot zijn innovatieve technologie, de Adidas Adipower Control 3.2 2024 helpt je uit te blinken op de baan en nieuwe niveaus van succes te bereiken.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas is een iconisch merk in de sportwereld, bekend om zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Met meer dan een eeuw aan geschiedenis blijft Adidas trendsetter in de wereld van het pickleball en daarbuiten, omdat het een toonaangevend merk is in veel sportdisciplines.

Dankzij hun inzet biedt Adidas eersteklas producten die atleten over de hele wereld inspireren om hun doelen te bereiken. ¡Wacht niet langer en voel het verschil!

Features Peil: Geavanceerd Jaar: 2024
Onze beste producten