Adidas Adipower Attack 3.2 2024 Pickleball racket
  • Adidas Adipower Attack 3.2 2024 Pickleball racket
  • Adidas Adipower Attack 3.2 2024 Pickleball racket

Adidas Adipower Attack 3.2 2024 Pickleball racket

PVP: € 200,00
€ 199,95
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower ATTK 3.2 PB1AA5U29 | Ontdek het Adidas Adipower Attack 3.2 2024 racket, met geavanceerde technologie om te domineren op de baan. Transformeer je spel en behaal de overwinning!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 20 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Adidas Adipower Attack 3.2 Pickleball racket

Ontdek de uitmuntendheid in het pickleballspel met het Pickleballracket Adidas Adipower Attack 3.2 2024, een racket ontworpen voor kampioenen. Dankzij zijn geavanceerde technologie en samenstelling staat het bovenaan de voorkeuren van professionele spelers, zoals Rafa Hewett en William Sobek. Het is speciaal gemaakt voor degenen die streven naar maximale prestaties in hun aanvallen, waarbij kracht en precisie in elke slag worden gecombineerd.

De Adipower Attack 3.2 2024 valt op door zijn innovatieve constructie van 24k Aluminized Carbonvezel, wat zorgt voor ongeëvenaarde duurzaamheid en stijfheid. Deze eigenschap stelt spelers in staat om gemakkelijk krachtige slagen te maken, terwijl de technologie van structurele versterking en de Spin Blade Max op het oppervlak aanzienlijk de controle en het effect op de bal verbeteren.

Kenmerken Pickleballracket Adidas Adipower Attack 3.2 2024

  • 24k Aluminized Carbonvezel voor kracht en stijfheid.
  • Structurele versterking en Polypropylene Honeycomb HD voor uitzonderlijke duurzaamheid.
  • Spin Blade Max op het oppervlak voor geavanceerde effecten.
  • High Sweet Spot, optimaliseert het slagpunt om verkeerd geraakte ballen te corrigeren.
  • Gebruikt door de professionele spelers Rafa Hewett en William Sobek van Adidas.
  • Behoort tot de collectie Pickleballrackets Adidas 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Adipower ATTK is geen gewoon racket; het is de keuze van winnaars. Ontworpen voor spelers die geen genoegen nemen met minder dan uitmuntendheid, biedt het alle middelen die nodig zijn om uit te blinken op de baan. Als je je aanvalsspel wilt verbeteren met toonaangevende technologie, is dit jouw ideale instrument.

Waarom gaat het je bevallen?

Omdat het is gemaakt om elk spel te transformeren. De combinatie van geavanceerde technologieën garandeert een superieure spelervaring, waardoor je slagen met precisie en kracht kunt uitvoeren die je tegenstanders niet kunnen evenaren. Het is je bondgenoot om de overwinning te behalen.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in de wereld van sport. Sinds de oprichting staat het merk vooraan in de ontwikkeling van sportuitrusting, waarbij het trends zet en nieuwe normen stelt. Met een diepe toewijding aan prestaties en een onwrikbare toewijding aan technologie blijft Adidas marktleider, atleten over de hele wereld inspirerend om hun maximale potentieel te bereiken.

De filosofie van Adidas richt zich op voortdurende verbetering, waarbij altijd wordt gestreefd naar het overschrijden van de grenzen van het mogelijke. Deze passie voor innovatie wordt weerspiegeld in elk product dat ze op de markt brengen, inclusief de lijn van pickleballrackets, waarbij ontwerp, technologie en functionaliteit worden gecombineerd om spelers de tools te bieden die ze nodig hebben om te winnen.

Features Peil: Geavanceerd Jaar: 2024
Onze beste producten