Adidas Adipower Carbon Team 2024 Pickleball racket
  • Adidas Adipower Carbon Team 2024 Pickleball racket
  • Adidas Adipower Carbon Team 2024 Pickleball racket

Adidas Adipower Carbon Team 2024 Pickleball racket

PVP: € 160,00
€ 159,95
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower Carbon Team PB2AA0U17 | Ontdek het Adidas Adipower Carbon Team 2024 racket, met geavanceerde technologie om te domineren op het veld. Transformeer je spel en behaal de overwinning!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 20 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Adidas Adipower Carbon Team Pickleball racket

Maak kennis met de nieuwe pickleball racket Adidas Adipower Carbon Team 2024, een openbaring in de wereld van Pickleball, biedt ongeëvenaarde prestaties en een esthetiek die de aandacht trekt. Ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende spelers, combineert dit racket uitzonderlijke hantering en superieur comfort, dankzij de geoptimaliseerde dikte en de precieze balans voor effectief offensief spel.

Met een samenstelling die de innovatieve 3k Carbon-vezel omvat, zorgt de Adipower Carbon Team voor weerstand en stijfheid die elke wedstrijd in een kans voor aanval veranderen. Het ontwerp, dat een lange grip en een aantrekkelijk kleurenpalet op een zwarte achtergrond omvat, belooft niet alleen je spel naar een hoger niveau te tillen, maar dit ook met stijl te doen.

Kenmerken pickleball racket Adidas Adipower Carbon Team 2024

  • Bevat 3k carbonvezel voor superieure weerstand en stijfheid.
  • Polypropylene Honeycomb LD rubber voor ongeëvenaarde gevoelens bij het raken van de bal.
  • Toegepaste Structural Reinforcement-technologie die ongeëvenaarde duurzaamheid biedt.
  • High Sweet Spot, verbreedt de sweet spot voor meer precisie.
  • Spin Blade + voor geavanceerde effecten en meer technische slagen.
  • Maakt deel uit van de Adidas Pickleball racketcollectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Adipower Carbon Team is ontworpen voor spelers die het ultieme in Pickleball-technologie tot hun dienst willen hebben. Of je nu een professional bent die zijn offensieve spel wil verbeteren of een gepassioneerde amateur die kwaliteit en design waardeert, dit racket zal je de tools bieden om in elke wedstrijd te domineren.

Waarom zal het je bevallen?

Omdat dit model herdefinieert wat prestaties in Pickleball betekenen. De unieke combinatie van hoogwaardige materialen, geavanceerde technologie en een ontwerp dat gericht is op de speler, garandeert een superieure ervaring op het veld. Het is meer dan een racket; het is een verlengstuk van je wil om te winnen.

Ontdek meer over het merk Adidas

Sinds de oprichting heeft Adidas atleten over de hele wereld geholpen hun grenzen te verleggen, dankzij hun inzet voor kwaliteit en technologische ontwikkeling. Het merk valt niet alleen op in het ontwerp van schoenen en kleding, maar ook in sportuitrusting zoals Pickleball-rackets, waar elk product een getuigenis is van hun filosofie: uitdagen wat is vastgesteld en de sportieve geest bevorderen.

Met een rijke geschiedenis van prestaties en een toekomstgerichte visie blijft Adidas de weg leiden in sportinnovatie. De Adipower Carbon Team 2024 is slechts een voorbeeld van hoe het merk functionaliteit met ontwerp combineert, spelers niet alleen uitzonderlijke prestaties biedend, maar ook een onmiskenbare stijl.

Features Peil: Geavanceerd Jaar: 2024
Onze beste producten