Adidas Adipower Control Team 2024 Pickleball racket
  • Adidas Adipower Control Team 2024 Pickleball racket
  • Adidas Adipower Control Team 2024 Pickleball racket

Adidas Adipower Control Team 2024 Pickleball racket

PVP: € 160,00
€ 159,95
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower CTRL Team PB2CA0U29 | De Adidas Adipower Control Team 2024 is ideaal voor spelers van alle niveaus die hun spel willen verbeteren door middel van controle en precisie
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 17 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Adidas Adipower Control Team Pickleball racket

Ontdek de nieuwe dimensie van het spel met de Pickleball racket Adidas Adipower Control Team 2024, een racket dat het evenwicht tussen controle en kracht herdefinieert in het pickleball. Het innovatieve ontwerp en geavanceerde technologieën bieden je het perfecte gereedschap om de baan te domineren, geschikt voor spelers van alle niveaus. De Adipower Team CTRL is ontworpen voor degenen die precisie zoeken in elke slag, en biedt een superieure spelervaring.

Dit racket bevat de nieuwste technologie van Adidas, waardoor je niet alleen uitzonderlijke controle hebt, maar ook maximaal comfort. Met de Adidas Adipower Control Team 2024 in je handen, beheers je het spel met verbazingwekkend gemak, dankzij de samenstelling van glasvezel en de Structural Reinforcement-technologie die de stijfheid verbetert voor krachtigere en nauwkeurigere slagen.

Kenmerken Pickleball racket Adidas Adipower Control Team 2024

  • Samenstelling van glasvezel voor een uitzonderlijk gevoel en een geweldige baluitstoot.
  • Structural Reinforcement-technologie die de stijfheid verhoogt voor beter gedrag bij slagen.
  • Spin Blade Max op het oppervlak voor geavanceerde effecten en een technischer spel.
  • Aantrekkelijk ontwerp in wit, zwart en geel, eenvoudig maar elegant.
  • Grip met Polypropylene Honeycomb LD voor ongeëvenaarde sensaties.
  • Behoort tot de collectie Pickleballrackets Adidas 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Adidas Adipower Control Team 2024 is ideaal voor spelers van alle niveaus die hun spel willen verbeteren door middel van controle en precisie. Het is de perfecte metgezel om te evolueren op de baan, geschikt voor zowel beginners als degenen die streven naar excellentie in competitie.

Waarom ga je het leuk vinden?

Omdat de Adidas Adipower Control Team 2024 is ontworpen met het oog op de speler die controle boven brute kracht waardeert. De mogelijkheid om complexe situaties met gemak en precisie aan te kunnen, zal je doen opvallen op de baan, terwijl je elk punt als nooit tevoren geniet.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas heeft zich gevestigd als leider in de wereld van sport, waarbij het innovatieve producten aanbiedt die geavanceerde technologie combineren met hoogwaardig ontwerp. Hun toewijding aan uitmuntendheid heeft het merk tot een referentie gemaakt in sportuitrusting, waarbij ze atleten ondersteunen op hun weg naar succes.

De passie van Adidas voor sport en hun voortdurende streven naar innovatie weerspiegelen zich in elk product, inclusief hun pickleballrackets. De Adipower Control Team 2024 is een bewijs van hun toewijding om het beste aan spelers te bieden, waarbij functionaliteit en stijl worden gecombineerd in een ongeëvenaard spelgereedschap.

Features Peil: Geavanceerd Jaar: 2024
Onze beste producten