Adidas RX 100 2022
 • Adidas RX 100 2022
 • Adidas RX 100 2022

Adidas RX 100 2022

PVP: € 90,91
€ 38,80
-58% Adidas Padel
Adidas RX 100 2022 padelpadel | Koop dit Adidas padel racket voor de beste prijs, een model dat zich aanpast aan elke speelstijl en dat je nu voor de beste prijs kunt krijgen
Schrijf een beoordeling
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 25 juni-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Adidas RX 100 Geel en Rood

Word elke dag beter met het gele en rode padel racket RX100, een model uit de Adidas Padel 2022 intermediate serie. Hiermee heb je de beste balans tussen kracht, controle en comfort, omdat je dankzij het gebruik van flexibele materialen zult genieten van een zeer zachte aanraking.

Op het veld is hij zeer gebalanceerd omdat zijn traanvorm controle geeft en zijn medium balans een plus van kracht in de slagen. Door de combinatie van zacht rubber en glasvezel is er makkelijk mee te spelen. Het heeft ook versterkingen in zijn structuur, samen met wat koolstof voor meer weerstand.

Adidas RX 100 geel en rood, kenmerken

 • De Adidas RX 100 2022 presenteert een oversized formaat met medium balans.
 • Versterkte structuur met structuurversterkingstechnologie om torsie te voorkomen.
 • Het slagvlak is vergroot om de controle niet te verliezen.
 • Zeer comfortabele aanraking dankzij het zachte, eva-rubberen interieur.
 • Het frame is versterkt met carbonweefsel om een grotere weerstand te bereiken.
 • Elastisch gevoel en zeer comfortabel met zijn glasvezelconstructie.
 • De weerstand is verbeterd met een nieuw boorpatroon.
 • Inbegrepen in de Adidas Padel 2022 mid-level racketcatalogus.

Voor wie is het? Voor elke atleet die af en toe padel speelt, met een gemiddeld niveau die een kwaliteitssprong wil maken in zijn spel. Hiervoor heb je een uitgebalanceerd en snel aanpassend racket nodig om effectief te reageren op rivaliserende ballen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een Adidas padel racket is met een goede prijs-kwaliteitverhouding, ideaal voor wie niet over zijn budget wil gaan. We vinden het ook erg leuk vanwege het nieuwe imago in felle kleuren, een combinatie van geel, rood en zwart.

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor mannen en vrouwen, padeltassen en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten