Asics Polsbandjes groen fluor
  • Asics Polsbandjes groen fluor

Asics Polsbandjes groen fluor

PVP: € 12,00
€ 9,95
-18% Asics
Asics groen fluor | Breng een revolutie teweeg in je spel met de fluorescerende groene Asics-polsband. Ontworpen voor maximaal comfort en stijl, het is de perfecte aanvulling voor elke speler
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Polsbandjes Padel Asics groen fluor

Verhoog je spel en behoud je focus met de Asics groen fluor polsbandje, een onmisbare accessoire voor paddle-enthousiastelingen. Ontworpen om maximaal comfort en efficiëntie te bieden, absorbeert dit polsbandje vocht en zweet, waardoor je je concentratie kunt behouden tijdens de meest intense wedstrijden.

Gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, valt het Asics polsbandje niet alleen op door zijn functionaliteit, maar ook door zijn aantrekkelijke esthetiek. De fluor groene kleur voegt een levendige touch toe aan je uitrusting, waardoor je niet alleen goed speelt, maar er ook goed uitziet op de baan.

Kenmerken Asics groen fluor polsbandje

  • Combinatie van materialen die zorgen voor een superieure vochtopname en zweetbeheersing.
  • Gemaakt van verschillende soorten stoffen voor een comfortabele en duurzame pasvorm.
  • Ontworpen voor comfort en om schuren tijdens langdurig spelen te voorkomen.
  • Voorzien van sneldrogende technologie om je handen droog en comfortabel te houden.
  • Behoudt zijn eigenschappen in de loop van de tijd.
  • Onderdeel van de Asics 2024 accessoirecollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Het Asics polsbandje is ontworpen voor paddle spelers van alle niveaus die hun prestaties op de baan willen verbeteren. Perfect voor degenen die functionaliteit en stijl waarderen, is het ideaal om droog en comfortabel te blijven bij elke wedstrijd.

Waarom ga je ervan houden?

Je zult dol zijn op het Asics polsbandje vanwege zijn vermogen om je gefocust te houden op het spel, zonder afleiding door zweet of ongemak. De levendige fluor groene kleur en de kwaliteit van de materialen maken deze accessoire een must-have voor elke serieuze paddle speler.

Ontdek meer over het merk Asics

Asics staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in de wereld van sport. Met een rijke geschiedenis in de ontwikkeling van hoogwaardige producten, blijft Asics leidend met accessoires die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende atleten.

Sinds de oprichting heeft Asics zich ingezet om de sportervaring te verbeteren door middel van technologie en design, en het groen fluor polsbandje is een duidelijk voorbeeld van hun toewijding aan uitmuntendheid in paddle.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten